Media
Afbeelding

Max Verstappen met lange, blonde lokken

Wat trekt de aandacht op sociale media? Vandaag: foto's van Max Verstappen met een blonde pruik op.

Afbeelding

De wil om te leven

Dramafilm Breathe toont het waargebeurde levensverhaal van Robin Cavendish. Ondanks zijn beperkingen maakte hij zijn leven bijzonder, ook voor anderen.

Afbeelding

Pastoor wordt opgevolgd

Decennialang zwaaide pastoor John van Oss de scepter in de parochies van Genhout en Schimmert, twee dorpjes in Zuid-Limburg. Op zijn 84e wordt het echter hoog tijd voor pensioen. Twee jonge kapelanen uit Indonesië nemen het stokje over.

Afbeelding

Webwinkel van Nintendo sluit voorgoed de deuren

De Amerikaanse youtuber Jirard Khalil, presentator van het kanaal The Completionist, nam de taak op zich om alle 866 Wii U games en 1547 3DS games in de eShop te kopen, te downloaden en te doneren aan de Video Game History Foundation, een organisatie die zich inzet voor de..

Afbeelding

hoe verder na het verliezen van een kind?

Afbeelding

Ramadanverhalen. Hoe beleven mensen de Ramadan?

Hoe ervaren moslims in Nederland de ramadan? In het programma Ramadan in Nederland gaan presentatoren Karim Amghar en Nora Akachar in vier provincies op zoek naar persoonlijke ramadanverhalen.

Afbeelding

Foto van paus met pufferjas is nep: een grap met een waarschuwing

Het wordt steeds makkelijker om nepfoto’s te maken via kunstmatige intelligentie. Aanvankelijk waren deze foto’s nog duidelijk te herkennen als creaties. Inmiddels zijn de resultaten haast niet meer van echt te onderscheiden.

Afbeelding

De weduwen in deze film zijn geen heldinnen, maar vrouwen die het beste van hun leven proberen te maken

In de film Widows, vanavond op Veronica, houdt de Europese filmmaker Steve McQueen Amerika opnieuw een spiegel voor. En dat spiegelbeeld is verre van geromantiseerd.