Wat gaan we voor leuks doen deze zomer?
Met (klein)kinderen in een boot door de jungle varen, met apen in touwbruggen klimmen, op trucksafari over de savanne of op expeditie naar het poolgebied?

Het kan allemaal tijdens een bezoek aan WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. En... met de lezersactie van het Nederlands Dagblad kun je maar liefst 20% korting krijgen op tickets.

Ga je met ons mee op knip- en plaksafari?

  1. Knip de WILDLANDS spaarkaart uit de krant of download deze hier

  2. Vanaf 10 april tot en met 22 juli vind je vier keer per week een bericht van WILDLANDS in de krant. Ga op safari door de krant en zoek het plaatje dat bij het bericht hoort.  

  3. Knip het plaatje uit en plak het op de kaart. In totaal heb je twintig verschillende plaatjes nodig voor een volle kaart.

  4. Lees je de krant digitaal? Klik dan in de digitale editie op het plaatje en je kunt een pdf downloaden. Als je deze pdf print, heb je het plaatje op het juiste formaat. 

  5. Stuur de volle kaart op naar: Nederlands Dagblad, afd. Klantenservice, Postbus 111, 3770 AC Barneveld. Vergeet niet al jouw gegevens in te vullen.

  6. Als wij de volle kaart ontvangen hebben, sturen wij je een mail met een unieke kortingscode.

  7. Deze code kunje éénmalig gebruiken voor het online bestellen van tickets voor WILDLANDS.

  8. Ga voor het bestellen van deze tickets naar wildlands.nl/nd. Voer de kortingscode in en bestel maximaal 5 tickets met 20% korting.

  9. Je kunt de tickets bestellen tot en met 31 augustus 2017

  10. De tickets zijn geldig tot en met 30 september 2017.

En het enige dat je dan nog moet doen: een datum plannen voor jouw bezoek aan WILDLANDS Adventure Zoo Emmen!

Afbeelding