Heb jij meegedaan met onze zomeractie Wildlands? Laat ons dan eens weten hoe het was of stuur een paar leuke foto's naar wildlands@nd.nl. Wij plaatsen ze dan op deze site.

Afbeelding

Zomeractie 2017: Knip- en plaksafari voor korting Wildlands

De afgelopen maanden kon je meedoen met een knip- en plaksafari voor korting op tickets voor Wildlands. In de krant stonden plaatjes die uitgeknipt en op een kaart geplakt moesten worden. Een volle kaart gaf recht op een kortingscode waarmee vijf tickets met korting gekocht konden worden.  

Heb je een kortingscode ontvangen maar nog geen tickets besteld? Wacht dan niet te lang meer want het is nog mogelijk om tot en met 31 augustus 2017 tickets te bestellen via wildlands.nl/nd
De tickets zijn geldig tot en met 30 september 2017

Afbeelding 

Afbeelding


Afbeelding


Afbeelding

Hoe werkt het ?

  1. Knip de WILDLANDS spaarkaart uit de krant of download deze hier

  2. Vanaf 10 april tot en met 22 juli vind je vier keer per week een bericht van WILDLANDS in de krant. Ga op safari door de krant en zoek het plaatje dat bij het bericht hoort.  

  3. Knip het plaatje uit en plak het op de kaart. In totaal heb je twintig verschillende plaatjes nodig voor een volle kaart.

  4. Lees je de krant digitaal? Klik dan in de digitale editie op het plaatje en je kunt een pdf downloaden. Als je deze pdf print, heb je het plaatje op het juiste formaat. 

  5. Stuur de volle kaart op naar: Nederlands Dagblad, afd. Klantenservice, Postbus 111, 3770 AC Barneveld. Vergeet niet al jouw gegevens in te vullen. Je kunt tot en met 15 augustus de volle kaarten naar ons opsturen. 

  6. Als wij de volle kaart ontvangen hebben, sturen wij je een mail met een unieke kortingscode.

  7. Deze code kun je éénmalig gebruiken voor het online bestellen van tickets voor WILDLANDS.

  8. Ga voor het bestellen van deze tickets naar wildlands.nl/nd. Voer de kortingscode in en bestel maximaal 5 tickets met 20% korting.

  9. Je kunt de tickets bestellen tot en met 31 augustus 2017

  10. De tickets zijn geldig tot en met 30 september 2017.

En het enige dat je dan nog moet doen: een datum plannen voor jouw bezoek aan WILDLANDS Adventure Zoo Emmen!

Heb je vragen over deze actie? Stuur dan een mail naar ons en wij helpen je graag verder. 

Afbeelding