meeleven

Nieuws
‘Onze kleinzoon Gijs van den Akker (8) heeft epilepsie’, mailt zijn oma Elly van den Akker. ‘Daarom is hij voor een periode van vier tot zes weken opgenomen in het epilepsiecentrum SEIN in Zwolle. Hij gaat daar ook naar school. Dit alles is heel moeilijk voor Gijs, en ook voor zijn pappa en mamma en zijn broertjes, Bram en Joep. We hopen dat hij in de weken dat hij is opgenomen afleiding krijgt door middel van een stapel post.’ Stuur dus allemaal een vrolijke kaart naar:
-
maandag 13 april 2015 om 03:00

achttien min

Gijs van den Akker, p/a SEIN, kinderafdeling A3, Postbus 563, 8000 AN Zwolle.

achttien plus

‘Onze oudste broer, Cor van Vlaanderen (68), zal het fijn vinden als u hem een kaartje stuurt’, mailt Hilde van Vlaanderen uit Nijmegen. ‘Cor reed altijd graag auto en had geen Tomtom nodig. Hij vond het leuk zich te oriënteren middels gebouwen. Nu is hij voor de tweede keer getroffen door een TIA en mag hij geen auto meer rijden. Het zou fijn zijn als hij door middel van post enige afleiding en bemoediging mag ontvangen. Misschien heeft u nog ergens zo’n ansichtkaart met Groeten uit ... of met een plaatje en een verhaaltje van uw dorp of stad. U doet hem er beslist een groot plezier mee.’ Zijn adres is:

De heer Cor van Vlaanderen, Vicariestraat 1-a, 6685 AM Haalderen.

‘Mijn zus Corina van Straten hoopt op 20 april aanstaande 40 jaar te worden’, mailt Jantje den Otter. ‘Corina woont in Bedum en krijgt begeleiding vanuit stichting Sprank. Met verjaardagen en andere bijzondere gebeurtenissen krijgen wij als familie altijd een kaart van Corina. Niemand vergeet ze. Het zou leuk zijn als ze voor haar verjaardag zelf wordt verrast met een stapel post.’ Haar adres is:

Corina van Straten, Mensemastraat 47, 9781 DB Bedum.

hartelijk dank

Gery Mol-Kok dankt alle mensen hartelijk die haar ouders, het echtpaar Kok-Lustig uit Spakenburg, post hebben gestuurd na de melding in Meeleven van 16 februari jl. ‘Ze vonden het geweldig dat zo veel mensen hen blij hebben gemaakt met kaarten en gedichten’, schrijft ze. ‘De post kwam uit alle hoeken van het land. Mijn ouders waren er stil van dat er zo veel trouwe, meelevende mensen zijn en danken hen hartelijk voor hun blijken van meeleven.’

 

‘Onze kleinzoon Majid Siami uit Rotterdam heeft genoten van de enorme stapel kaarten die hij heeft gekregen voor zijn verjaardag’, mailt de familie Schoenmakers uit Hilversum. ‘Er waren zo veel lieve mensen die iets gestuurd hebben. Het was voor de postbode daar een recordaantal: zoiets had hij nog niet meegemaakt. Het meeleven was zeker ook een opkikkertje voor Majids ouders. Alle afzenders hartelijk bedankt!’

 

Ook Rita van der Veen uit Haren (Groningen) heeft een hele stapel kaarten gekregen na een oproep in deze rubriek, mailt Rita’s collega Ineke Niessink. ‘Zij en haar kinderen waren er bijzonder blij mee. Alle afzenders heel hartelijk dank!’

 

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Amerikaanse topbankier Dimon na bezoek aan China ook naar Taiwan

De Amerikaanse topbankier Jamie Dimon, baas van de grote bank JPMorgan Chase, gaat na zijn bezoek aan China ook naar Taiwan. Dimon zou vrijdag aankomen in Taiwan, dat door China wordt gezien als afvallige regio.

Afbeelding

Autobrug Holwert nog niet vrijgegeven, nieuwe problemen opgedoken

De autobrug in de haven van het Friese Holwert kan nog altijd niet op de normale manier worden gebruikt. Hoewel problemen waar Rijkswaterstaat op stuitte inmiddels zijn verholpen, doken er in de nacht van donderdag op vrijdag weer nieuwe problemen op, meldt een woordvoerder van..

Afbeelding

Organisaties: schaf vrijwillige ouderbijdrage basisonderwijs af

Laptops en tablets moeten kosteloos beschikbaar worden voor alle leerlingen en de vrijwillige ouderbijdrage in het basisonderwijs moet helemaal worden afgeschaft.

Afbeelding

Techbedrijven helpen beurs in Hongkong aan flinke winst

De aandelenbeurs in Hongkong schoot vrijdag omhoog dankzij sterke koerswinsten van de Chinese techbedrijven. Beleggers waren opgelucht dat ook de Amerikaanse Senaat het akkoord over de verhoging van het schuldenplafond van de overheid heeft goedgekeurd.

Afbeelding

Kyiv: 30 door Rusland afgevuurde raketten en drones onderschept

In het grootste deel van Oekraïne zijn op vrijdagochtend de luchtalarmen opgeheven die tijdens de nacht ervoor in praktisch heel het land hadden geklonken.

Afbeelding

Ook Amerikaanse Senaat gaat akkoord met schuldendeal

Een meerderheid van de Amerikaanse senatoren heeft donderdag voor een verhoging van het schuldenplafond van de Amerikaanse overheid gestemd. Daardoor is voorkomen dat er een situatie ontstaat waarin de Verenigde Staten voor het eerst in de geschiedenis zonder geld zouden komen..