Lezersfoto

Nieuws
-
zaterdag 29 december 2018 om 03:00
beeld Kees Mesu, Middelburg • Zonsondergang aan het einde van de midddag, bij Zoutelande, richting de haven van Zeebrugge (België).
beeld Kees Mesu, Middelburg • Zonsondergang aan het einde van de midddag, bij Zoutelande, richting de haven van Zeebrugge (België). Kees Mesu, Middelburg Wil Venema Aafko Tuin, Bergen op Zoom Maria Blok Mahima Van den Brink-Gunnink, Putten

Dank voor de nieuwe ingezonden foto’s. We konden weer een mooie nieuwe selectie foto’s maken, waar u hopelijk van geniet. Wellicht krijgt u zelf ook ­inspiratie voor het maken van een originele foto. Stuur uw foto in en wie weet staat deze volgende week op deze plek. ­Foto’s kunnen gestuurd worden naar meedenken@nd.nl.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Extreemrechtse groep wilde onder meer nieuw Duits leger opzetten

Een extreemrechtse splintergroepering die over het algemeen de Duitse regering niet als wettig erkent, wilde de macht grijpen en een nieuw Duits leger opzetten. Dit zei hoofdaanklager Peter Frank. Hij beklemtoonde dat de extreemrechtse stroming uiterst gevaarlijk is.

Afbeelding

Bouw justitieel complex Vlissingen twee jaar vertraagd

De bouw van het nieuwe justitieel complex in Vlissingen loopt twee jaar vertraging op. Dat meldt minister Franc Weerwind (Rechtsbescherming) aan de Tweede Kamer.

Afbeelding

Rusland bezorgd over opstopping olietankers bij Turkse vaarroutes

Rusland maakt zich zorgen over de opstopping van olietankers bij de belangrijke Turkse vaarroutes door de Bosporus en Dardanellen vanwege strengere Turkse regels rond verzekeringen van die schepen.

Afbeelding

Europese Commissie wil dat ouderschap in hele EU erkend wordt

EU-landen moeten ook een ongetrouwd of homostel uit andere lidstaten als ouders van hun kinderen erkennen, vindt de Europese Commissie. Ook lidstaten als Hongarije en Polen, die dat nu vaak nog weigeren.

Afbeelding

Vanaf zondag weer treinen tussen Lelystad en Dronten

De NS laat vanaf zondag weer treinen rijden tussen Lelystad en Dronten. Sinds begin september was er geen treinverkeer mogelijk op het traject door schade die ontstond na een stroomstoring.

Afbeelding

VN-chef in Oekraïne: sterke aanwijzingen voor oorlogsmisdaden

VN-mensenrechtencommissaris Volker Türk heeft na een vierdaags bezoek aan Oekraïne ‘sterke aanwijzingen’ dat sinds de Russische invasie oorlogsmisdaden zijn gepleegd in het land.