Fwd: Aanlevering tip voor 4 maart voor pagina Zien en Doen: Christelijkpodium.nl

Varia
Christelijkpodium.nl is een platform voor sprekers, muzikanten, cabaretiers en theatermakers die op zoek zijn naar werk. Op deze website kunnen ze een profiel aanmaken en zich presenteren. Ze hoeven hiervoor niet te betalen, maar dragen een percentage af van hun gage. Kerken, podia, ceremoniemeesters en andere organisatoren van feesten en evenementen kunnen op dit platform de spreker of artiest vinden die bij hen past.
zaterdag 4 maart 2023 om 03:20
Afbeelding
beeld

Christelijkpodium.nl is opgericht door Albert Barth. Hij vernieuwde het platform in coronatijd en zag het afgelopen jaar dat het aantal artiesten en sprekers dat zich meldde en de bezoekcijfers flink zijn gestegen. ‘Het voorziet in een behoefte. Binnenkort wil ik een agenda toevoegen. Zo kunnen kerken zien op welke data een spreker of artiest al geboekt is.’ Via de site zijn nu 185 artiesten in te  huren. ◀

tip

Christelijke artiesten in één overzicht

ChristelijkPodium.nl - alle christelijke artiesten & sprekers. Direct contact met de artiest. www.christelijkpodium.nl

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Witte neushoorn doet na zeventien jaar herintrede in Congo

Zestien exemplaren van de zeldzame witte neushoorn zijn overgebracht van een privépark in Zuid-Afrika naar het Garamba Nationaal Park in Congo. Daarmee leven er voor het eerst sinds 2006 weer witte neushoorns in het Centraal-Afrikaanse land.

Afbeelding

13-jarig meisje verdronken in recreatieplas Alblasserdam

In een recreatieplas in het Zuid-Hollandse Alblasserdam is zaterdagmiddag een 13-jarig meisje verdronken, zo meldt de veiligheidsregio. Het meisje raakte rond 14.45 uur vermist nadat ze had gespeeld in of vlakbij het water.

Afbeelding

Zelensky bevestigt tegenoffensief tegen Russische troepen

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zaterdag bevestigd dat er een Oekraïens tegenoffensief gaande is tegen de Russische troepen. Hij weigerde details te geven.

Afbeelding

Trudeau belooft meer Canadese steun voor Kyiv tijdens bezoek

Canada gaat deelnemen aan de internationale coalitie om Oekraïense gevechtspiloten op te leiden. Ook maakt het land 500 miljoen Canadese dollar (omgerekend bijna 350 miljoen euro) aan militaire hulp beschikbaar voor Oekraïne, zei premier Justin Trudeau tijdens een verrassingsbe..

Afbeelding

Zwempauzes en genoeg water bieden personeel strandtent verkoeling

Veel mensen zoeken met de hoge temperaturen verkoeling aan zee, waar strandpaviljoens goede zaken doen. Eigenaren van strandtenten zorgen op verschillende manieren dat de bediening en koks goed met de hitte om kunnen gaan, variërend van een plons in het water tot schaduwdoeken.

Afbeelding

Den Haag: parkeerplekken stranden Scheveningen en Kijkduin vol

De gemeente Den Haag roept strandgangers zaterdagmiddag op niet meer met de auto naar Scheveningen en Kijkduin te komen. De parkeerplekken bij de stranden zijn vol.