Onderzoek naar onder verdachte omstandigheden overleden man

Nieuws
anp
zaterdag 4 februari 2023 om 12:16
Afbeelding
beeld anp
anp

De politie doet onderzoek naar de dood van een 65-jarige man uit Amsterdam. Zijn lichaam is afgelopen dinsdag in zijn woning aan de J.F. van Hengelstraat gevonden. De politie meldt zaterdag dat daar ‘een onder verdachte omstandigheden overleden persoon is aangetroffen’.

De recherche onderzoekt de doodsoorzaak en ook in de woning wordt onderzoek verricht om een eventueel misdrijf uit te sluiten. De politie meldt dat in het belang van het onderzoek geen verdere mededelingen kunnen worden gedaan.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Oekraïense centrale bank belooft einde aan geldpers voor overheid

De Oekraïense centrale bank zal niet langer geld printen voor de regering om daarmee de oorlog tegen Rusland te financieren. Die noodgreep aan het begin van de oorlog was 'gevaarlijk', zegt gouverneur Andrey Pyshniy van de Nationale Bank van Oekraïne tegen de Financial Times.

Afbeelding

Van Rij: politiek had twintig jaar onvoldoende oog voor uitvoering

De politiek heeft twintig jaar lang te weinig gelet op de uitvoering van wetten en is daarop afgestraft met de recente verkiezingswinst van de BoerBurgerBeweging, zegt staatssecretaris Marnix van Rij (Financiën) bij het tv-programma Buitenhof.

Afbeelding

Zes politiemedewerkers buiten functie om ongepaste uitlatingen

De politie heeft zes medewerkers per direct buiten functie gesteld. Ze hadden in een filmpje dat rondgaat op sociale media vanuit een voertuig in Parijs 'zich zeer ongepast' uitgesproken over wat ze in hun omgeving zagen.

Afbeelding

Vertraagde en geannuleerde vluchten Lufthansa door storing

Een storing op de website van Lufthansa zorgt voor vertragingen en uitval van vluchten op de luchthaven van Frankfurt, de grootste van Duitsland.

Afbeelding

Topvrouw Shell Nederland: gasveld Groningen kan dit jaar dicht

Het gasveld in Groningen moet al dit jaar volledig dicht, vindt topvrouw Marjan van Loon van Shell Nederland. Op dit moment levert het gasveld nog minimale hoeveelheden gas om de boorputten bruikbaar te houden, maar dat is volgens haar niet nodig.

Afbeelding

Poetin: we bouwen niet aan een militair bondgenootschap met China

De Russische president Vladimir Poetin zegt niet aan een militair bondgenootschap met China te werken. De landen werken volgens hem wel samen op militair vlak, maar dat zou geen bondgenootschap zijn.