‘Ik zing liever dan dat ik fluit’

Varia
Elke zondag gaat Erwin Hazelaar (49) naar de Nederlands-gereformeerde kerk in Oegstgeest en omstreken. Zijn zoon draait mee in het techniekteam, zijn dochter in de leiding van de kinderclub en zelf maakt hij deel uit van het muziekteam. ‘Wij zijn als gemeente gezegend met veel goede muzikanten. Er zijn mensen die piano spelen, cello, hobo … Zelf zing ik – dat is een van mijn grootste hobby’s. En daarnaast speel ik blokfluit, maar ik zing liever dan dat ik fluit. Vaak pak ik – met mijn tenorfluit – de eenvoudigere melodieën. Ik speel niet heel veel, en dan raak je toch je vingervlugheid kwijt. We zingen best veel van Sela, en vaak zit daar een fluitpartij bij.’
zaterdag 7 januari 2023 om 03:22
Erwin Hazelaar zingt in de muziekgroep van de kerk.
Erwin Hazelaar zingt in de muziekgroep van de kerk. beeld Dirk Hol

In de coronatijd zijn in de kerk van Hazelaar vijf combo’s opgericht, en zo is het muziekteam vandaag de dag nog steeds georganiseerd. Iedere zondag staat een van de combo’s ingeroosterd. ‘Het is fijn dat we al bijna drie jaar in dezelfde samenstelling spelen. Dan raak je op elkaar ingespeeld, en dat komt de kwaliteit echt ten goede. Ik vind het mooi dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren aan onze erediensten. Ik denk dat veel mensen inspiratie en troost halen uit onze muziek.’

Welke sport beoefent Erwin Hazelaar? Lees het in de bijlage ZATERDAG.

de zondag van Erwin Hazelaar

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Amnesty: politie schendt recht op privacy van demonstranten

De Nederlandse politie schendt het recht op privacy van demonstranten omdat de bevoegdheden die de politie gebruikt voor toezicht volgens Amnesty International te vaag zijn geformuleerd.

Afbeelding

CBS: omzet zakelijke dienstverlening fors hoger door prijzen

De omzet in de zakelijke dienstverlening is in het eerste kwartaal met bijna 15 procent toegenomen ten opzichte van een jaar eerder. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Die omzetgroei komt voor een groot deel door hogere prijzen.

Afbeelding

Wall Street eindigt lager, focus op stemming schuldenplafond VS

De aandelenbeurzen in New York eindigden aan het einde van de handelsdag op woensdag in het rood. Beleggers namen weinig risico voorafgaand aan de stemming in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden over de onlangs gesloten deal over de verhoging van het schuldenplafond van de..

Afbeelding

Amazon schikt voor bijna 31 miljoen dollar in twee privacyzaken

Amazon heeft ermee ingestemd om 30,8 miljoen dollar (omgerekend bijna 29 miljoen euro) te betalen om te schikken in twee privacyzaken. Die waren aangespannen door de Amerikaanse toezichthouder FTC.

Afbeelding

Media: Amerikaanse ex-vicepresident Pence wil president worden

De Amerikaanse ex-vicepresident Mike Pence wil president worden. De rechterhand van voormalig president Donald Trump gaat op 7 juni bekendmaken dat hij in de race stapt, melden Amerikaanse media.

Afbeelding

Aandeelhouders ExxonMobil wijzen massaal klimaatpetities af

Aandeelhouders van ExxonMobil hebben met een grote meerderheid voorstellen afgewezen om het Amerikaanse olieconcern te dwingen meer te doen aan de klimaataanpak.