Varia
‘Zeker.’ ‘We hebben overigens nog meer kantoorspullen nodig: post-its, blocnotes, pennen, plakband, markers. Waar kan ik die het beste halen, denk je?’ ‘Vraag Iris maar. Die is dol op kantoorspullen inslaan.’ Ann lachte. ‘Misschien ga ik wel met haar mee. Een bonte stapel post-its doet het voor mij ook helemaal.’ Evie hoorde hoe Gabriel door het vertrek naar haar toe kwam en keek op. Hij droeg zijn uniform, had een map onder zijn arm en oogde in alle opzichten als een echte sheriff; ze vond een man in uniform nog net zo aantrekkelijk als dat ze het als meisje had gevonden.
zaterdag 7 januari 2023 om 03:20

‘Hallo, Evie.’ Zijn stem was vriendelijk en ze bespeurde geen enkel leedvermaak over haar gedrag na het ongeluk – pluspuntje voor hem. Hij leunde tegen de tafel naast haar. ‘Hoe is het met de hoofdpijn?’

Haar hoofd deed nog zeer en de hechtingen trokken, maar dat zou ze niet toegeven. ‘Het doet niet meer zo zeer als voorheen,’ zei ze behoedzaam. Hij lachte en had haar ongetwijfeld door. ‘We brengen nog een flinke koelkast met ijs en frisdrank. Zie het maar als een bonus van dit werk. Het plaatselijke gemberbier is heerlijk, maar als je er genoeg van krijgt en iets anders wilt drinken, zullen we daar niet al te moeilijk over doen.’ Ze ontspande wat en waardeerde de ‘je bent een van de jongens’-toon die hij aansloeg meer dan ze wilde toegev..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Amnesty: politie schendt recht op privacy van demonstranten

De Nederlandse politie schendt het recht op privacy van demonstranten omdat de bevoegdheden die de politie gebruikt voor toezicht volgens Amnesty International te vaag zijn geformuleerd.

Afbeelding

CBS: omzet zakelijke dienstverlening fors hoger door prijzen

De omzet in de zakelijke dienstverlening is in het eerste kwartaal met bijna 15 procent toegenomen ten opzichte van een jaar eerder. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Die omzetgroei komt voor een groot deel door hogere prijzen.

Afbeelding

Wall Street eindigt lager, focus op stemming schuldenplafond VS

De aandelenbeurzen in New York eindigden aan het einde van de handelsdag op woensdag in het rood. Beleggers namen weinig risico voorafgaand aan de stemming in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden over de onlangs gesloten deal over de verhoging van het schuldenplafond van de..

Afbeelding

Amazon schikt voor bijna 31 miljoen dollar in twee privacyzaken

Amazon heeft ermee ingestemd om 30,8 miljoen dollar (omgerekend bijna 29 miljoen euro) te betalen om te schikken in twee privacyzaken. Die waren aangespannen door de Amerikaanse toezichthouder FTC.

Afbeelding

Media: Amerikaanse ex-vicepresident Pence wil president worden

De Amerikaanse ex-vicepresident Mike Pence wil president worden. De rechterhand van voormalig president Donald Trump gaat op 7 juni bekendmaken dat hij in de race stapt, melden Amerikaanse media.

Afbeelding

Aandeelhouders ExxonMobil wijzen massaal klimaatpetities af

Aandeelhouders van ExxonMobil hebben met een grote meerderheid voorstellen afgewezen om het Amerikaanse olieconcern te dwingen meer te doen aan de klimaataanpak.