Politie-onderzoek naar ongeluk actrice Anne Heche gestaakt

Nieuws
Het onderzoek naar het auto-ongeluk van Anne Heche is stopgezet. De politie van Los Angeles heeft dat aan NBC laten weten vlak na het overlijden van de 53-jarige actrice. Heche ligt nog wel aan de beademing, omdat haar familieleden momenteel uitzoeken of haar organen nog levensvatbaar zijn en kunnen worden gedoneerd.
anp
zaterdag 13 augustus 2022 om 19:44
Afbeelding
beeld anp

‘Vanaf vandaag wordt er geen onderzoek meer gedaan in deze zaak’, aldus de politie. ‘Alle informatie wordt vanwege formaliteiten opgeslagen en bewaard. Wanneer een persoon die wordt verdacht van een misdrijf overlijdt, zetten we het niet voort.’

Heche liep vorige week bij een auto-ongeluk ernstige hersenschade op en lag in coma. Eerder werd er nog wel onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk, omdat er sporen van drugs in het bloed van Heche werden aangetroffen. Omdat Heche hersendood is verklaard, is zij wettelijk gezien gestorven.

De actrice werd in de jaren tachtig bekend door haar rol in de soap Another World. Ze was daarin te zien tot en met 1992. Later speelde ze in films als Donnie Brasco (1997), Wag the Dog (1997) en Six Days Seven Nights (1998). Voor haar rol in de tv-film Gracie’s Choice uit 2004 werd ze genomineerd voor een Emmy Award.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Onderzoek: voedselverpakkingen afhaalzaken amper gerecycled

Voedselverpakkingen om mee te nemen worden nauwelijks gerecycled: zo’n 85 procent belandt in de verbrandingsoven, constateert Natuur & Milieu in een onderzoek.

Afbeelding

Ambulance gestolen in Utrecht, botst daarna tegen meerdere auto’s

In Utrecht heeft iemand woensdagavond een ambulance gestolen en is er vervolgens mee gebotst tegen meerdere auto’s. De politie, die de dader wist in te rekenen, bevestigt berichtgeving hierover door Hart van Nederland.

Afbeelding

Nederland verbruikte 17 procent minder gas, EU-doel ruim gehaald

Nederlandse huishoudens en bedrijven hebben van juli tot en met oktober 17 procent minder aardgas verbruikt dan in dezelfde periode vorig jaar.

Afbeelding

Peter Rehwinkel waarnemend burgemeester gemeente Voorne aan Zee

Peter Rehwinkel wordt per 1 januari waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente Voorne aan Zee, meldt de provincie Zuid-Holland woensdag. De nieuwe gemeente wordt vanaf die datum gevormd door het samengaan van de huidige gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne.

Afbeelding

Nederland verbruikte 17 procent minder gas, EU-doel ruim gehaald

Nederlandse huishoudens en bedrijven hebben van juli tot en met oktober 17 procent minder aardgas verbruikt dan in dezelfde periode vorig jaar.

Afbeelding

Krant: Amerikaanse staat Indiana klaagt TikTok aan

De Amerikaanse staat Indiana sleept TikTok voor de rechter vanwege het overtreden van regels die de veiligheid van kinderen op sociale media moeten waarborgen, meldt de New York Times.