Aspergesalade met waterkers
Een gezonde salade van asperges met ei. De dressing maak je zelf; eten koken is liefde geven.
bereiding
Was de asperges en snijd een stukje van de houtige onderkant. Kook de asperges en het ei in ruim water 6 minuten en laat ze eventueel in het afkoelende kookvocht nagaren.
Kook het ei hard en laat het afkoelen.
Pel het ei en hak het klein.
Maak van het gehakte ei met de azijn, de mosterd, 1 eetlepel water en de olie een saus.
Snijd de asperges in stukken en meng de saus erdoor.
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
Bestrooi het vlees met peper. Bak het vlees in de hete margarine in ca. 8-10 minuten gaar en bruin.
Was de waterkers. Schik de waterkers op een schaal en schep de asperges erop.
Neem het vlees uit de pan. Schenk 50 ml water in de pan en breng dit aan de kook. Roer het aanbaksel los.
Maak de jus ..
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lees dit artikel gratis
Bij het aanmelden gaat u akkoord met onze privacyverklaring en de algemene voorwaarden .