Spicy spruitjes
Zo kom je gemakkelijk aan je dagelijkse portie groente. Lekker winters ook.
bereiding
Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
Bestrooi het hamlapje met peper.
Bak het vlees in de hete margarine bruin.
Pel de ui. Snijd 1 helft in halve ringen. Bak de uienringen mee met het vlees.
Schenk 100 ml water bij het vlees en stoof het met een deksel op de pan in 20 minuten gaar.
Maak de spruitjes schoon. Snijd de rest van de ui klein.
Kook de spruitjes in weinig water in 8 minuten net gaar.
Fruit de uiensnippers in de olie glazig. Bak het korianderzaad kort mee.
Voeg de spruitjes, het paprikapoeder en de chilivlokken toe en warm goed door.
Maak de groente op smaak met de uitjes. Serveer het vlees met jus en de aardappelen erbij. <
ingrediënten
voor 2 personen
6 aardappelen
hamlapje van 200 gram
peper
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lees dit artikel gratis
Bij het aanmelden gaat u akkoord met onze privacyverklaring en de algemene voorwaarden .