Kruidige spruitjes met tofu
Spruitjes zijn in de maand januari een seizoensproduct.
bereiding
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20 -25 minuten gaar.
Maak de spruitjes schoon en kook ze in weinig water in 5 minuten bijna gaar.
Schil het stukje gember en rasp het grof. Snijd het stuk peper fijn. Pel de knoflook en snijd het teentje klein. Snijd de tofu in blokjes.
Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan. Roerbak de gember, de peper en de knoflook kort in de hete olie. Voeg de tofu toe en bak de blokjes bruin.
Was de taugé en laat het goed uitlekken. Voeg de spruitjes toe aan de tofu en warm ze goed door. Roerbak op het laatst de taugé mee. Geef de aardappelen erbij. <
ingrediënten
voor 2 personen
6 aardappelen
400 gram spruitjes
stukje gemberwortel (grootte van 1 duim)
½ rode peper
1 t..
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lees dit artikel gratis
Bij het aanmelden gaat u akkoord met onze privacyverklaring en de algemene voorwaarden .