‘Als mensen dan toch willen staren, maak ‘t de moeite waard’

Nieuws
NAAM: Anne-Elise Schoon (21), pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf en BSO.
redactie nd
woensdag 8 december 2021 om 03:21
Afbeelding
beeld Niek Stam

DRAAGT VANDAAG: Zwarte cargopants en bomberjack, platformschoenen en Happy Socks.

‘Ik ben net op weg naar huis, superleuk dit! Mijn bomberjack en blouse komen van de H&M, de remove-before-flight rugzak van Pull&Bear kreeg ik van een vriendin, de schoenen zijn Buffalo’s en deze broek heb ik ooit van mijn zusje gekregen. Hij is mijn favoriet: I love it!

Mijn stijl omschrijf ik als alternatief. Ik hou wel van een wat stoerdere outfit, vaak iets dat oversized is of een gekke vorm heeft of dat een beetje opvalt. Dit is kleding waar ik me heel vrij en chill in voel. Soms is het wat donker, maar toch weet ik er meestal wel iets van kleur in te brengen, vaak in de vorm van Happy Socks. Ik merk dat ik op mijn werk vaak wel iets netter gekle..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Zelensky bevestigt tegenoffensief tegen Russische troepen

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zaterdag bevestigd dat er een Oekraïens tegenoffensief gaande is tegen de Russische troepen. Hij weigerde details te geven.

Afbeelding

Trudeau belooft meer Canadese steun voor Kyiv tijdens bezoek

Canada gaat deelnemen aan de internationale coalitie om Oekraïense gevechtspiloten op te leiden. Ook maakt het land 500 miljoen Canadese dollar (omgerekend bijna 350 miljoen euro) aan militaire hulp beschikbaar voor Oekraïne, zei premier Justin Trudeau tijdens een verrassingsbe..

Afbeelding

Zwempauzes en genoeg water bieden personeel strandtent verkoeling

Veel mensen zoeken met de hoge temperaturen verkoeling aan zee, waar strandpaviljoens goede zaken doen. Eigenaren van strandtenten zorgen op verschillende manieren dat de bediening en koks goed met de hitte om kunnen gaan, variërend van een plons in het water tot schaduwdoeken.

Afbeelding

Den Haag: parkeerplekken stranden Scheveningen en Kijkduin vol

De gemeente Den Haag roept strandgangers zaterdagmiddag op niet meer met de auto naar Scheveningen en Kijkduin te komen. De parkeerplekken bij de stranden zijn vol.

Afbeelding

Paus aan beterende hand, maar blijft nog een week in ziekenhuis

Het herstel van paus Franciscus verloopt voorspoedig, melden zijn dokters zaterdag. Wel heeft hij op aanraden van zijn artsen ermee ingestemd om nog een week in het ziekenhuis te blijven. De paus onderging woensdag een buikoperatie van drie uur.

Afbeelding

Topman: wapenfabrikant Rheinmetall kan 17 miljard waard worden

De Duitse wapenfabrikant Rheinmetall verwacht de komende jaren flink meer waard te worden. De oorlog in Oekraïne zorgt voor een grote vraag naar munitie en pantservoertuigen, waardoor het bedrijf vorig jaar recordresultaten boekte.