Gevulde courgette
Een gevulde courgette maken is makkelijker dan je denkt. Smullen maar!
bereiding
Was de courgette en halveer hem in de lengte. Hol de helften met een lepeltje uit, maar houd een stevige rand over. Snijd het vruchtvlees klein.
Pel de ui en de knoflook en snijd ze klein.
Was de tomaten en snijd ze klein.
Hak de tofu heel klein.
Fruit de ui en de knoflook zacht in 1 eetlepel olie. Bak de tomatenpuree kort mee.
Bak de pijnboompitten mee.
Voeg 2 lepels tomatenstukjes, het kleingesneden vruchtvlees van de courgette en de tofu toe en bak dit even mee.
Vul de courgettes met het mengsel en zet de courgettes in een koekenpan of hapjespan.
Meng de rest van de tomatenstukjes met 100 ml water en schenk dit bij de courgette in de pan.
Laat de courgette met een deksel op de pan in 25 minuten gaar worden.
Kook de macaroni volgens de ..
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lees dit artikel gratis
Bij het aanmelden gaat u akkoord met onze privacyverklaring en de algemene voorwaarden .