Haagse doperwtjes van Hilde

bereiding
Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
Kook de eieren hard.
Pel de ui en snijd hem klein.
Fruit de ui zacht in de margarine.
Doe de doperwtjes bij de ui en stoof de erwtjes in een paar minuten gaar.
Meng de tomatenblokjes door de doperwten.
Maak de groente op smaak met wat peper en wat tijm.
Pel de eieren en halveer ze.
Breng de melk aan de kook.
Maak van de aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
Geef de halve eieren en de aardappelpuree bij de groente. <
ingrediënten
voor 2 personen
500 gram aardappelen
4 eieren
1 kleine ui
250 gram doperwten (diepvries)
1 eetlepel vloeibare margarine
200 gram tomatenblokjes zonder zout
peper, nootmuskaat
mespunt tijm
100 ml halfvolle melk