Verstappen: geen vrees voor nieuwe botsing met Hamilton

Nieuws
anp
zondag 24 oktober 2021 om 12:13
Afbeelding
beeld anp
anp

Max Verstappen is niet bang voor een nieuwe botsing met Lewis Hamilton. De Nederlander en de Brit starten zondag in de Grote Prijs van de Verenigde Staten vanaf de voorste startrij, met Verstappen op poleposition.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Meer Oekraïense vluchtelingen hebben baan, vaak als uitzendkracht

Het aantal vluchtelingen uit Oekraïne dat werk heeft gevonden is opnieuw toegenomen. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Uit de meest recente cijfers komt naar voren dat op 1 november 48 procent van de vluchtelingen werk had, vier maanden eerder was dat nog..

Afbeelding

Overleden persoon aangetroffen op plek van grote brand Arnhem

Op de plek in de De Wiltstraat in Arnhem waar een grote brand woedde, hebben de hulpdiensten dinsdagavond een lichaam van een overleden persoon aangetroffen. De politie laat weten dat ze onderzoek doet naar de identiteit van die persoon.

Afbeelding

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding op A73

De politie heeft rond 21.00 uur bij een aanhouding op de A73 in de richting van Roermond een waarschuwingsschot gelost. Een man en een vrouw zijn aangehouden.

Afbeelding

Flinke winsten op beurzen New York, autoconcern GM uitblinker

De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag met flinke winsten gesloten, na de verliezen een dag eerder. Beleggers op Wall Street kregen weer veel bedrijfsresultaten te verwerken.

Afbeelding

Krijgsmacht moet groener worden, inclusief het varen en vliegen

De krijgsmacht moet de komende jaren beter voorbereid zijn op klimaatverandering, onafhankelijker worden van fossiele brandstoffen en minder grondstoffen verbruiken.

Afbeelding

Europese Commissie blijft erbij: geen EU-geld naar grensmuur

De Europese Commissie blijft toch tegen het bouwen van grenshekken en -muren met Europees geld. Dat plan leek steeds kansrijker nu meer en meer EU-landen, ook Nederland, daar wel voor voelen.