Ook discounter Big Bazar laat personeel pakketjes bezorgen

Nieuws
Ook budgetwinkelketen Big Bazar gaat eigen personeel inzetten om tijdens de lockdown pakketjes te bezorgen. De discounter heeft geen webwinkel, maar door voordeelboxen aan te bieden via onlineplatform Wish denkt Big Bazar in deze moeilijke periode toch nog iets te kunnen verkopen.
anp
donderdag 31 december 2020 om 12:50
Afbeelding
beeld anp

Volgens directeur Hans Danhof neemt Big Bazar de stap omdat de ‘prijsbewuste’ klanten van de keten gedurende de lockdown anders aangewezen zijn op aankopen bij duurdere concurrenten.

Mensen kunnen kiezen uit onder meer een Hobby Schilder-box, een Familie Spel & Knutsel-box en een Schoonmaak-box. Medewerkers van Big Bazar bezorgen de bestellingen vanuit de winkel aan huis. Leveringen zijn binnen 48 uur mogelijk, aldus het bedrijf.

Andere winkelketens, waaronder Blokker en Intertoys, hadden eerder deze maand al aangekondigd dat hun eigen personeel pakketjes ging bezorgen. Volgens Blokker was dat nodig omdat bezorgdiensten als PostNL overliepen. In het distributiecentrum van Blokker stonden toen nog 18.000 pakketjes die PostNL niet had opgehaald. Big Bazar, Blokker en Intertoys zijn allemaal onderdeel van winkelconcern Mirage Retail Group van zakenman Michiel Witteveen.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Krimp Schiphol kost volgens KLM waarschijnlijk 30 bestemmingen

Door de krimpplannen voor Schiphol van het kabinet moet KLM zijn bestemmingennetwerk waarschijnlijk flink verkleinen. De luchtvaartmaatschappij denkt dat er dan zo’n 25 Europese plaatsen geschrapt moeten worden en zeker vijf verdere bestemmingen.

Afbeelding

Minister Yesilgöz: tapsysteem politie is vooralsnog wel werkbaar

Minister van Justitie Dilan Yeşilgöz erkent dat er problemen zijn met de tapsystemen van de politie, maar zegt dat er vooralsnog mee te werken is.

Afbeelding

Oekraïners rukken op ten noordoosten van Cherson

Russische troepen trekken zich volgens zowel Kiev als informatie van de Russische strijdkrachten terug in een regio circa 100 kilometer ten noordoosten van de stad Cherson als gevolg van een Oekraïens offensief in de streek.

Afbeelding

Halsema: Bijlmervliegramp is erfgoed van alle Nederlanders

Het is terecht dat er na dertig jaar veel aandacht is voor de Bijlmervliegramp. Dat zei de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema tijdens de jaarlijkse herdenking van de crash op 4 oktober 1992, toen een vrachtvliegtuig van de Israëlische maatschappij El Al neerstortte op de fl..

Afbeelding

Grote groep actievoerders bij Tweede Kamer tegen Iraans regime

Een grote groep actievoerders heeft dinsdag bij de Tweede Kamer solidariteit betuigd aan vrouwen in Iran en gedemonstreerd tegen het Iraanse regime. De demonstranten liepen een mars, die eindigde bij de Koekamp.

Afbeelding

Vakbond FNV: hoge inflatie dwingt mensen tot ingrijpende keuzes

De hoge prijzen van de laatste tijd raken Nederlanders hard en zorgen voor veel geldzorgen. Vakbond FNV heeft onderzoek gedaan onder ruim 28.000 van zijn leden en noemt de uitkomst ‘schokkend’.