21 december Putten, 22 december Houten

Trinity wil graag Kerst met jou vieren tijdens de Kerststallentour 2017. Een multiculturele, wereldwijde Kerst in ons koude kikkerlandje. Niet in kerken of theaters, maar in een echte stal, waar het allemaal begon.

ND-lezers krijgen € 5,-- korting op een entreekaart voor de concerten in Putten en in Houten. Je kunt maximaal twee kaarten met korting bestellen als je de kortingscode JTM205 invult. 

Bestel hier entreekaarten voor Putten of Houten

Kerststallentour
Zet twee boerenkarren neer en je hebt een podium. En met Trinity’s akoestische muziek en folky sfeer voelt een stal al snel als een huiskamer. Geen glitter, goud en opgeprikt gedoe. Gewoon genieten, dansen met je voeten in het zand, meezingen tot je hees bent en je verbazen over het wonder van Kerst. In de stilte en kou van de winternacht gaan we ons warmen aan het verhaal van de ultieme verbinding tussen mens en God. Van vrede op aarde voor iedereen. Dikke jas mee dus. Maar koud zal je het al swingend vast niet krijgen.

Van hun eigen repertoire tot Stille Nacht, van onverwachte covers tot nieuw geschreven kerstsongs, het komt allemaal voorbij. Wees niet bang dat je niet mee kunt doen want Trinity staat garant voor een concert waar iedereen zich thuis voelt. Felíz Navidad!