Afbeelding

Beste lezer van het Nederlands Dagblad,

Welke keuze maakt u straks voor uw zorgverzekering? En hoe? Begrijpelijk dat u premies vergelijkt. Tegelijk is het misschien wel belangrijker dan ooit om een keuze te maken met uw hart.

Afbeelding

Het roer om: ‘Ik wil bij mijn kinderen zijn!’

Opnieuw beginnen na detentie is vaak allesbehalve makkelijk. Sergio weet er alles van. Hij viel een paar keer terug in de criminaliteit. Een leven opbouwen na detentie is gewoon moeilijk, hoe gemotiveerd je ook bent.

Afbeelding

BARAKA nog aan toe!

We lopen we over een stenig, roodbruin bospad. Kinderen springen om ons heen. Kennelijk heeft het nieuws dat er enkele mzungu (blanken) in het gebied zijn, zich razendsnel verspreid. Ze lopen te lachen en te dollen.

Afbeelding

‘Als je slimme mensen aanneemt, moet je ze wel de ruimte geven’

“Ons bedrijf is met geen ander bedrijf te vergelijken,” zegt Johan de Ruiter, CEO van Goudwisselkantoor. “Het is echt uniek. Niet alleen onze business, ook de groei die we doormaken,

Afbeelding

Hoe blauw ben jij?

Toen ik solliciteerde bij Van Ree Accountants, zat ik tegenover drie meneren met een blauw jasje. Die kleur bleek veelzeggend te zijn. Het klopte precies met het model van De Caluwé. Denken in termen van resultaten.

Afbeelding

Het Passion in Hummelo biedt dak- en thuislozen en verslaafden een plek om tot rust te komen.

Een moment van stilte, even op adem komen - we hebben het allemaal nodig. Het Passion in Hummelo biedt dak- en thuislozen en verslaafden een plek om tot rust te komen en de eerste stap te zetten richting herstel.

Afbeelding

ontdek de kracht van slaap

Heb je moeite met in slaap vallen of blijven? Of word je nooit écht fit wakker? Je bent niet alleen. Helaas slaapt 63% van de Nederlanders slecht. Dat kan anders, vindt Marcel Kwakernaat van Slaapboulevard Kwakernaat.

Afbeelding

TFH Holland: voor investeerders die mee willen ondernemen

TFH Holland is een investeringsfonds dat zich richt op het mkb, en dan specifiek op de branches food, tech en health. Nick Jacobs (32), directeur en eigenaar, vertelt wat het fonds van TFH Holland zo uniek maakt.

Afbeelding

Samen maken we ’t verschil

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Kent u deze uitspraak? Deze editie van ’t Verschil, een unieke samenwerking tussen het ND en Prisma de koepel van christelijke organisaties wereldwijd werkzaam..