Afbeelding

We zijn heel goed in het zorgen voor anderen, maar hoe goed zorg je eigenlijk voor jezelf?

We proberen allemaal verschillende ballen in de lucht te houden. We zorgen voor onze kinderen en ouders, we zijn druk met werk, kerk en sociale verplichtingen. Maar hoe zit het met de verzorging van je eigen lichaam, ...

Afbeelding

Mariëlle vaart mee met Mercy Ships: 'Ik voel mij een schakeltje in het brengen van hoop en genezing'

Van kleins af aan raakten de foto’s en video’s van Mercy Ships de 26-jarige Mariëlle de Ridder al. Deze Middelburgse apothekersassistente stapte aan boord van de Global Mercy in Senegal.

Afbeelding

Kinderen helpen door ouders een zetje in de rug te geven

Een gemeenschap sterk maken, zodat mensen zelf hun leven weer vorm kunnen geven. Stichting Red een Kind richt zich niet alléén op kinderen, maar helpt ouders en gemeenschappen om voor kinderen zorg te dragen.

Afbeelding

Kinderen effectiever laten leren? Met deze principes gaat dat veel gemakkelijker

Moet je je kind vaak herinneren aan het maken van zijn huiswerk? Geen zorgen, dat is heel normaal. Het brein heeft namelijk tijd nodig om verbindingen aan te leggen, waardoor het dingen kan onthouden.

Afbeelding

Het tuinseizoen staat weer voor de deur. Maak je tuin lenteklaar met Kampeerhal Roden

De lente is begonnen, tijd om je tuin lenteklaar te maken. Bij Kampeerhal Roden hebben we alles in huis om jouw tuin om te toveren tot een prachtig paradijs. Lees verder voor handige tips en ons uitgebreide assortiment.

Afbeelding

Christelijke zorgverzekeraar Pro Life verandert naam in De christelijke zorgverzekeraar

Er openlijk voor uit durven komen dat je christelijk bent, en de naam van je organisatie veranderen in De christelijke zorgverzekeraar: Jos Leijenhorst, directeur van Pro Life Zorgverzekeringen, doet het.

Afbeelding

Rozen in beton

Zondag is het Palmpasen: de slotzondag van de veertigdagentijd en de openingsdag naar de Stille Week. We leven toe naar Pasen, het feest van hoop, door het lijden heen. Dankzij Pasen is er vernieuwing mogelijk in een gebroken wereld.

Afbeelding

'Door Gods liefde worden mensen boven hun problemen uitgetild'

Hoop. Van Dale omschrijft het als een zekere mate van verwachting (van iets goeds). Wat Cleopas, Jenita en Farshid betreft, kunnen de woorden 'zekere mate van' geschrapt worden.

Afbeelding

'Als de golven komen, is God onze balans'

Wat geeft hoop als oorlog het leven van alledag bepaalt? Twee vrijwilligers van hulporganisaties in Oost-Europa vertellen: 'De Oekraïense kerk is verdubbeld of zelfs verdrievoudigd. We zien hoe God harten aanraakt.'