Afbeelding

Coöperatief investeren met oog voor de toekomst

Investeringsfonds Tech Food en Health Holland (TFH) is 2023 goed begonnen. CEO Nick Jacobs verwacht dat het een impactvol kwartaal en jaar wordt met veelbelovende investeringen en stabiele investeerdersprofielen.

Afbeelding

Lekker onder de wol, met een zachte deken van merinowol

Het is lammertijd! In het frisse groen verschijnen steeds meer lammetjes die door hun moeders worden overstelpt met de liefde van moeder natuur. Slaappunt helpt jou diezelfde zorg te bieden aan je eigen kroost!

Afbeelding

Een uitvaartonderneming leiden met Christelijke toewijding. Bij Hess doen ze dat al sinds 1912

Christelijke toewijding in uitvaarten is meer dan een slogan. Het is een beleving die Hess uitvaartzorg zelf wil bieden. ‘Omdat wij denken dat je een uitvaart niet kunt vormgeven wanneer het je hart niet heeft.’

Afbeelding

Stapje voor stapje herbouwen Olga en Vyacheslav hun huis in Oekraïne

Vrijdag 24 februari was het één jaar geleden dat de oorlog in Oekraïne uitbrak. Wij bezochten de regio Cherson om noodhulp te bieden en spraken Vyacheslav en Olga die daar wonen.

Afbeelding

Dankzij de trouwguide van Jac Hensen weet je dat je goed zit

Fantastisch nieuws, je gaat trouwen! De komende tijd zul je veel beslissingen gaan maken om de bruiloft in goede banen te leiden. Van het uitzoeken van een prachtige locatie voor de voltrekking..

Afbeelding

Mentale steun helpt kinderen overleven

Precies anderhalf jaar geleden vluchtte Wahid Ahmadzai (41) met zijn vrouw en zes kinderen vanuit Afghanistan naar Nederland. Na een gewelddadige overname door de Taliban augustus '21, was hun leven er niet meer veilig.

Afbeelding

'Geen leegstand en veel spreiding is het devies'

Een stabiel rendement van vijf procent, over een termijn van vijf jaar, bij een inleg vanaf 100.000,-. Hoe krijg je dat voor elkaar? Spreiding en weinig leegstand, zegt Marlies Donker, partner van FlexxInvestments, een investeringsmaatschappij in vastgoed in Bodegraven.

Afbeelding

'We zien ouders en jongeren weer vertrouwen krijgen'

Steeds meer jongeren vallen uit op school. ‘Het lijkt of de lockdowns voor jongeren die toch al kwetsbaar waren, de druppel was’, vertelt Chantal de Hoop.

Afbeelding

Werken aan herstel in de hel op aarde - ‘We zijn als westerse landen onderdeel van dit probleem’

‘De hel op aarde’. Zo wordt door hulpverleners van Red een Kind de situatie omschreven in de Democratische Republiek Congo, het grootste land van Afrika.