aangepast op 11 december 2019 om 09:56

wapen
Commentaar

Commentaar: Wie ieders bezit is, wordt door niemand geliefd

Wie ieders bezit is, wordt door niemand geliefd - dat is het lot van de Nederlandse Publieke Omroep. De club van allemaal wordt van alle kanten bespuwd. NPO: de afkorting die ooit ons aller mediamerk moest worden. Waarvoor iconen als Hilversum 3 en Nederland 1 zijn ingeruild, en waarvoor de omroepverenigingen veel gezicht en naamsbekendheid moesten inleveren. Maar intussen heeft het publieke zendapparaat een diep gespleten, versplinterd imago ontwikkeld. Zodat je als aspirant-omroep (Ongehoord Nederland) een haatcampagne kunt voeren tégen de NPO - met als doel: een gerieflijk podiumplekje onder de vleugels van diezelfde NPO, de harteloze stiefmoeder van Hilversum.

‘Saneer de NPO!’, luidt het hetze-motto van politici en herriemakers die royaal zendtijd van diezelfde NPO hebben verteerd. Maar voor veel journalisten en ander omroeppersoneel is de NPO juist symbool van een..

En nu blijkt die NPO ook nog een sullige, slappe toezichthouder te zijn over het gemeenschapsgeld waarvan programma’s worden gemaakt. Omroepen dienen onnavolgbare nota's in: de NPO betaalt. Het maken van die ..


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lees dit artikel gratis

Maak direct een account aan bij de kwaliteitskrant van christelijk Nederland.

Vijf artikelen per maand gratis

Het belangrijkste nieuws in je inbox

Duizenden mensen gingen je voor

Heeft u al een account? inloggen


Bij het aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en de algemene voorwaarden .

Commentaar

meer ‘Commentaar’