Nieuws

Column foodblogger Paulien Visscher: pepernotencake

Hoe lekker is het om tijdens de gezellige donkere dagen rond Sinterklaas iets bij de thee te hebben wat er echt goed bij past. Wat denk je van een pepernotencake met overheerlijke speculaassmaak? Een lekkere zachte cake, met een beetje een kleverige buitenkant, en een knapperige bite door de pepernoten erdoorheen? Wij smullen ervan!

De pepernoten die je gebruikt kun je zelf maken. Maar heb je hier geen tijd voor of geen zin in, dan koop je ze natuurlijk gewoon in de winkel. Bij een natuurwinkel bijvoorbeeld zijn pepernoten te koop zonder geraffineerde suikers, dus dat hoeft geen struikelblok te zijn.


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lees dit artikel gratis

Maak direct een account aan bij de kwaliteitskrant van christelijk Nederland.

Vijf artikelen per maand gratis

Het belangrijkste nieuws in je inbox

Duizenden mensen gingen je voor

Heeft u al een account? inloggen


Bij het aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en de algemene voorwaarden .

Columns

meer ‘Columns’