*

Column: Heel Holland
Nieuws

Column: Heel Holland

Chipolatataart. Wat deze taart precies behelst, werd me niet duidelijk bij Heel Holland bakt. ‘De taart heeft natuurlijk een aantal vaste elementen’, zei jurylid Janny van der Heijden met haar koninklijke blik. ‘Maar daarnaast kun je variëren in smaak, in vulling, in uitvoering.’ Variatie genoeg dus in wat de overgebleven vijf bakkers ervan wisten te maken. Martine Bijl stond intussen de verliezende bakker Aat te plagen met zijn Chipol-Aat, zoals hij zijn feloranje taart had genoemd. ‘Ik vind het zo goed dat je je niet door mij laat afleiden, terwijl je me diep vanbinnen haat.’

Als je naar Heel Holland Bakt kijkt, zie je een wereld die niet meer bestaat. Voorgoed verleden tijd is wat niet live wordt uitgez..


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lees dit artikel gratis

Vier artikelen per maand gratis

Het belangrijkste nieuws in uw inbox

Heeft u al een account? Log in


Bij het aanmelden gaat u akkoord met onze privacyverklaring en de algemene voorwaarden .

advertentie