Nieuws

Psst: De snackbareigenaar moet wel erg veel trends volgen

‘De snackbareigenaren hebben enorm veel aan hun hoofd’, aldus Frans van Rooij, directeur van ProFri. ‘ProFri staat voor verdere professionalisering van frituurbedrijven en een positieve beeldvorming hiervan bij de consument. Met als motto: “Goed gefrituurd, da’s lekker genieten!”’, lees ik op hun website. Nu zijn niet alleen de snacks zelf onderdeel van discussie,..

Het valt me al langer op dat het meegaan in trends de snackbareigenaren hoofdbrekens geeft. In mijn referentiekader bevinden zich snackbar Plaza-Zuid en snackbar Henk in Bussum. Nieuwe flatscreens met flitsende reclameteksten, hamburgers in variaties die je in een gemiddeld hamburgerrestaurant niet eens aantreft, trendy zithoekjes met steigerhouten afwerking. En..


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lees dit artikel gratis

Vijf artikelen per maand gratis

Het belangrijkste nieuws in je inbox

Duizenden mensen gingen je voor

Heeft u al een account? inloggen


Bij het aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en de algemene voorwaarden .

Columns

meer ‘Columns’