Ongewoon

<p>In de stad Taipei in Taiwan is een omgekeerd huis te vinden. Niet alleen het huis staat ondersteboven, ook in de kamers lijkt het of je over het plafond loopt. Toeristen poseren graag bij en in het huis. Het is gebouwd door een groep Taiwanese architecten in het Huashan Creative Park in Taipei. De bouw van het huis kostte zeshonderdduizend dollar. Het huis is nog te bezoeken tot 22 juli van dit jaar.</p> wvttk

In de stad Taipei in Taiwan is een omgekeerd huis te vinden. Niet alleen het huis staat ondersteboven, ook in de kamers lijkt het of je over het plafond loopt. Toeristen poseren graag bij en in het huis. Het is gebouwd door een groep Taiwanese architecten in het Huashan Creative Park in Taipei. De bouw van het huis kostte zeshonderdduizend dollar. Het huis is nog te bezoeken tot 22 juli van dit jaar.

| beeld ap / Wally Santana
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

circustent Herman Renz onder de hamer

De circustent van Herman Renz wordt vrijdag in opdracht van de Belastingdienst geveild in Ermelo. De tent heeft een diameter van 31,5 meter. Ook de tribunes, oplegger en tent- en tribunedoek gaan onder de hamer. Het circus werd in oktober vorig jaar failliet verklaard.

De Belastingdienst nam de spullen in beslag, omdat het circus de schuld niet kon aflossen. Via een benefietconcert werd 15.000 euro opgehaald, maar dat was niet genoeg. Hoeveel de tent moet opbrengen, is niet bekend.

recordaantal toeristen naar Griekenland

Ondanks de slepende economische …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?