npo 2 ▶ vpro, 20.25-21.00 uur Koken met Van Boven Het stijgen van de zeespiegel is een groot probleem voor boeren over de hele wereld want de meeste groenten houden niet van het zoute zeewater. Behalve op Texel, waar nieuwe mogelijkheden en smaken wo

Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

npo 2 ▶ vpro, 20.25-21.00 uur

Koken met Van Boven

Het stijgen van de zeespiegel is een groot probleem voor boeren over de hele wereld want de meeste groenten houden niet van het zoute zeewater. Behalve op Texel, waar nieuwe mogelijkheden en smaken worden ontwikkeld. Yvette van Boven gaat op bezoek bij de pioniers van de zilte groenten en maakt vervolgens een taartje van zilte aardappels en een zilt zoute karameltaart.

Dit is 100% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief