Kort en Klein: Klungelende keer met de dood bedreigd

Doelman Loris Karius van Liverpool baalt na de finale van de Champions League. Hij weet dat Liverpool door zijn fouten heeft verloren. wvttk
Doelman Loris Karius van Liverpool baalt na de finale van de Champions League. Hij weet dat Liverpool door zijn fouten heeft verloren.
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Keeper Loris Karius had zaterdag enorme pech. In de finale van de Champions League maakte hij twee grote fouten. Sommige voetbalfans zijn zo boos dat ze hem op sociale media met de dood bedreigen.

In de Champions League spelen de beste teams van Europa. Naar de finale kijken altijd miljoenen mensen. Die zagen allemaal hoe de doelman van Liverpool aan het klungelen was. Eén keer gooide hij de bal zo slecht dat Karim Benzema van Real Madrid hem zo in het doel kon schieten. Ook wilde hij een keer de bal wegstompen, maar die verdween achter hem in het doel. Liverpool verloor met 3-1.

Karius nam de schuld van de verloren wedstrijd op zich. ‘Het spijt me oneindig veel’, liet hij zondag op Twitter weten. ‘Ik weet dat ik het heb verpest met die twee fouten en jullie allemaal in de steek heb ge …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?