‘In laminaat leggen zit meer tijd dan je denkt’

Max Stout, die als zzp’er is aangesloten bij De Klussenier en voor allerlei klussen ingehuurd kan worden, maakt de dames in twee uur tijd een stuk wijzer. wvttk
Max Stout, die als zzp’er is aangesloten bij De Klussenier en voor allerlei klussen ingehuurd kan worden, maakt de dames in twee uur tijd een stuk wijzer.
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Laminaat leggen is een hele klus, vooral voor wie het nog nooit gedaan heeft. In een workshop leert een expert vijf dames de kneepjes van het vak voordat ze zelf aan de slag gaan.

‘De vorige keer dat ik laminaat ging leggen, heb ik een filmpje op YouTube gekeken. Het is helemaal mislukt. Aan alle kanten heb ik te veel ruimte over. Nu moet ik hele brede plinten kopen om de kier te bedekken’, vertelt Esther Ekokorhe (47) uit Amsterdam. Voor ze aan de volgende ruimte in huis begint, wil ze beter voorbereid zijn. Daarom komt ze deze zaterdagochtend naar de workshop laminaat leggen, in de Praxis in Amsterdam-Zuidoost, die sinds een aantal jaar in filialen door het hele land wordt aangeboden.

Ook Ingrid Hoost (68) uit Nieuw-Vennep wil de fijne kneepjes van het vak graag lere …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?