en verder

Eten uitserveren op de Groen van Prinstererschool. wvttk
Eten uitserveren op de Groen van Prinstererschool. | beeld Jennie Offereins-Tigelaar, Ton van der Steen en Groen van Prinstererschool
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

koken op eerste schooldag Bunschoten

Geen reken- en taalles voor groep 7 van de Groen van Prinstererschool uit Bunschoten op de eerste schooldag. De klas kroop maandagochtend in de rol van kok in restaurant ‘The Smoke House’. ‘Restaurantkeuken’ is het thema van dit jaar. ‘In de horeca moet je leiding kunnen nemen, praktisch denken en goed communiceren’, legt meester Rick ten Heuw uit. Hij bedacht het idee. ‘Ik begin in de zomervakantie met het bedenken van een thema rondom het onderwerp ‘samenwerken’. Door een metafoor te gebruiken en een passende activiteit te doen met de klas, gaat het them …
Dit is 20% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief