en verder

De nieuwe centrale ruimte van De Wijngaard. wvttk
De nieuwe centrale ruimte van De Wijngaard. | beeld Fam. Meems en De Wijngaard
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

centrale ruimte De Wijngaard geopend

Wie tot voor kort verpleeghuis De Wijngaard in Bosch en Duin binnenstapte, kwam terecht in een centrale hal met daarin werkruimtes en kantoren van medewerkers. Al jaren is de wens van cliëntenraad en bestuur om de hal te vernieuwen. De ruimte stamt uit de zeventiger jaren en was, met een voor die tijd karakteristieke donkere aankleding, nogal gedateerd. Maar de belangrijkste drijfveer voor de vernieuwing was het inzicht dat de ruimte niet toebehoort aan de werkers in het gebouw, maar aan de bewoners en hun bezoekers.

De nieuwe ruimte, met veel glas en li …
Dit is 23% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief