Mogelijk menselijke resten gevonden

Nieuws
NOVUM
maandag 28 januari 2013 om 10:15

In een natuurgebied bij Wanneperveen zijn vrijdag mogelijke menselijke resten gevonden. Wandelaars bij de Kiersche Wijde aan de Zandweg vonden de resten en schakelden de politie in, meldt de politie vrijdag.

Hoe oud de aangetroffen resten zijn en sinds wanneer ze er hebben gelegen, is nog onbekend. Het Nederlands Forensisch Instituut onderzoekt de resten. Zaterdag is daarnaast onderzoek gedaan op en rond de vindplaats.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Winst Brabantia stijgt door minder flexwerkers

Brabantia, fabrikant van onder meer prullenbakken en broodtrommels, heeft vorig jaar meer winst gemaakt dan in 2022. Consumenten kochten volgens topman Tijn van Elderen net zoveel producten als het jaar daarvoor, ondanks dat het bedrijf uit het Noord-Brabantse Valkenswaard zijn..

Afbeelding

Mercedes-Benz aansprakelijk gesteld in sjoemeldieselzaak

De rechter in Duitsland heeft autoconcern Mercedes-Benz Group aansprakelijk gesteld in een zaak die bezitters van sjoemeldiesels hadden aangespannen. Het toenmalige Daimler zou jarenlang software in dieselauto's hebben geïnstalleerd.

Afbeelding

Kamer wil snel debat over Russisch geld naar Nederlandse politici

De Tweede Kamer heeft ingestemd met een verzoek van PVV-leider Geert Wilders om in debat te gaan over Russische geldstromen naar Nederlandse politici.

Afbeelding

Aantal huizen met nieuwe huurder is hard gedaald

Het aantal huizen dat een nieuwe huurder kreeg is vorig jaar hard gedaald, melden makelaarsvereniging NVM en Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL).

Afbeelding

Take-Two koopt maker schietspel Borderlands

Gamebedrijf Take-Two Interactive Software, bekend van onder meer Grand Theft Auto, neemt spelletjesontwikkelaar Gearbox Entertainment over. Gearbox is vooral bekend van het populaire schietspel Borderlands.

Afbeelding

Verzekeraars vrezen miljardenschade na instorten brug Baltimore

De financiële schade na het instorten van de brug in Baltimore kan oplopen tot miljarden dollars, vrezen verzekeraars. Analisten van Barclays schatten dat de schade aan de brug alleen al zo'n 1,2 miljard dollar (1,1 miljard euro) bedraagt.