Limerick

Nieuws
Kees van Egmond
woensdag 25 oktober 2017 om 03:00

‘Je kan’, zegt een man in Kapelle,

‘de koers op de beurs zelf voorspellen, want, houd in het oog,

die gaat straks omhoog

naarmate jij meer gaat bestellen!’

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Denen in actie om kunst te redden uit brandende beurs Kopenhagen

In Denemarken worden verwoede pogingen gedaan om kunst en historische voorwerpen te redden uit het brandende historische beursgebouw in Kopenhagen. De hulpdiensten, werknemers van de Kamer van Koophandel en passanten helpen bij het wegdragen van schilderijen en andere werken.

Afbeelding

VNG wil duidelijkheid van Van der Burg over urgentie asielopvang

De herhaalde oproep van demissionair staatssecretaris Eric van der Burg (Asiel) voor extra opvangplekken voor asielzoekers roept volgens de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) "veel vragen" op over de urgentie en de verantwoordelijkheid van gemeenten.

Afbeelding

Fletcher Hotels weigert uitbreiding van asielopvang

Fletcher Hotels is niet van plan om nog meer hotels in te zetten voor de opvang van asielzoekers. "We vinden het wel goed zo", zegt directeur Rob Hermans. Inmiddels worden in acht van de 115 hotels van de keten asielzoekers ondergebracht.

Afbeelding

Hoge Raad: veroordeling moordenaars advocaat Wiersum definitief

De veroordeling van de twee mannen die advocaat Derk Wiersum hebben vermoord, is definitief. Dat heeft de Hoge Raad dinsdag bepaald. Het Amsterdamse gerechtshof veroordeelde Moreno B. (35) en Giërmo B. (40, geen familie) vorig jaar tot dertig jaar gevangenisstraf.

Afbeelding

Zelensky: grote energiecentrale verwoest door tekort aan raketten

Oekraïne stond machteloos bij een Russische aanval op een belangrijke energiecentrale door een tekort aan luchtafweerraketten. Dat zegt president Volodymyr Zelensky in een interview met een Amerikaanse zender PBS.

Afbeelding

Brand Amersfoort dreigt over te slaan naar hoofdkantoor Babboe

Een brand in Amersfoort die dinsdagochtend begon, dreigt over te slaan naar het naastgelegen hoofdkantoor van bakfietsenproducent Babboe. Een woordvoerder van de veiligheidsregio zegt dat de brandweer dit uit alle macht probeert te voorkomen.