Heksenkaas

Doe de roomkaas in een kom en roer hem glad. Voeg de mayonaise, poedersuiker, het citroensap en een snuf zout en peper toe. Meng alles goed.
Linda Stelma
zaterdag 18 juni 2022 om 04:20
Peterselie
Peterselie beeld pixabay

Snijd de prei in de lengte doormidden, was hem goed en droog hem goed. Snijd de prei met een scherp mes zo fijn mogelijk. 

Hak de peterselie fijn en voeg het samen met de prei toe aan de roomkaas. Roer de heksenkaas goed en breng op smaak met zout en peper.

Laat de heksenkaas een uur opstijven in de koelkast.

350 gram

200 g roomkaas

4 el mayonaise

1 el poedersuiker

sap van een halve citroen

zout en peper

50 g prei, alleen het witte deel

halve bos peterselie

Borrelbijbel. Van Franse bistro tot bbq summer
en van movie night tot sunday brunch.

Ramon Brugman. Uitg. Carrera Culinair,
Amsterdam 2022. 496 blz. € 33,99

Ingrediënten

0 personen

Bereiding

0 minuten

Tip