Paars plus praat maandag verder

Mark Rutte komt aan bij de Eerste Kamer in Den Haag voor overleg met de informateurs en de fractieleiders van D66, PvdA en GroenLinks. De onderhandelingen over paars plus gaan maandag verder. Anders dan eerder gepland, wordt er vrijdagavond niet meer gesproken tussen de fractievoorzitters van VVD, PvdA, GroenLinks, D66 en de informateurs Uri Rosenthal en Jacques Wallage. |foto ANP/Valerie Kuypers Politiek
Mark Rutte komt aan bij de Eerste Kamer in Den Haag voor overleg met de informateurs en de fractieleiders van D66, PvdA en GroenLinks. De onderhandelingen over paars plus gaan maandag verder. Anders dan eerder gepland, wordt er vrijdagavond niet meer gesproken tussen de fractievoorzitters van VVD, PvdA, GroenLinks, D66 en de informateurs Uri Rosenthal en Jacques Wallage. |foto ANP/Valerie Kuypers

DEN HAAG - De onderhandelingen over paars plus gaan maandag verder. Anders dan eerder gepland, wordt er vrijdagavond niet meer onderhandeld.

Het eerder geplande gesprek vrijdagavond tussen de fractievoorzitters van VVD, PvdA, GroenLinks, D66 en de informateurs Uri Rosenthal en Jacques Wallage gaat niet door.

In het weekeinde is er geen formeel beraad. Na afloop van het gesprek vrijdagmiddag meldde VVD-leider Mark Rutte dat er maandag verder wordt gesproken. De agenda schuift volgens hem ,,heen en weer''.

PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?