Cadeautje van Verdonk voor allochtone homos

AMSTERDAM -  Verdonk heeft namens het kabinet zevenhonderdduizend euro beschikbaar gesteld voor het bespreekbaar maken van homoseksualiteit onder allochtonen. De christelijke partijen hebben hun vragen bij dit cadeautje.
Minister Verdonk van Vreemdelingenzaken en Integratie heeft namens het kabinet zevenhonderdduizend euro beschikbaar gesteld om homoseksualiteit beter bespreekbaar te maken onder allochtonen.
Dit maakte ze zondagmiddag bekend, tijdens een discussie met homoseksuelen. Homobelangenorganisatie COC Nederland en het Landelijk Bureau ter Bestrijding van Rassendiscriminatie (LBR) krijgen een half miljoen om het onderwerp onder de aandacht van allochtonen te brengen. De andere tweehonderdduizend euro gaat naar de allochtone koepelorganisatie Forum, een instituut voor multiculturele ontwikkeling.De christelijke partijen tonen zich verbaasd over de vrijgevigheid van Verdonk. ,,Minister Verdonk, ik bedoel: kandidaat-Kamerlid Verdonk, pronkt met de veren van een ander. Ze doet het voorkomen al …
Dit is 16% van het artikel.
Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?