17 mei 2023 om 03:32
Partnercontent

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Daarmee valt het buiten de verantwoordelijkheid van de ND-redactie.

Partnercontent
Kampeerhal Roden

Kamperen met kinderen? Met deze tips wordt het een feestje voor het hele gezin!

Niets is zo heerlijk als kamperen met het hele gezin. De natuur ontdekken, samen spelletjes spelen en lekker buiten zijn. Kamperen is de ideale manier om quality time met elkaar te hebben. Maar voordat je de tent uit de schuur haalt en de gasfles controleert, hebben wij nog wat handige tips voor je.

Kamperen met kinderen vergt namelijk wat extra voorbereiding. Daarom hebben wij van Kampeerhal Roden de ultieme checklist samengesteld om ervoor te zorgen dat je niks vergeet. Van slaapzak tot theedoek, wij hebben aan alles gedacht. Zo genieten jullie samen van een zorgeloze kampeertrip!


Tip 1: De familietent: een tent voor het hele gezin:

De tent staat bovenaan onze kampeerlijst. Een goede familietent beschermt je tegen weer en wind en zorgt ervoor dat je droog en warm blijft. Een tip: voordat je de tent opzet is het handig om te oefenen in de achtertuin. Neem rustig de tijd om de tent een keer op te zetten en alles goed te controleren. Zo weet je precies hoe het werkt, voorkom je stress op de camping en weet je direct of alles heel en compleet is. Vergeet daarnaast niet om een reparatiekit mee te nemen, voor het geval de tent toch stuk gaat.

Bij Kampeerhal Roden hebben we verschillende soorten tenten, bijvoorbeeld een tunneltent, een katoenen tent, maar voor het gemak ook een opblaasbare tent. Deze staat binnen één zucht op.

Kinderen vinden het vaak leuk om te helpen, dus laat hen gerust de tent opzetten. Zo voelen ze zich betrokken bij de voorbereidingen en leren ze meteen nieuwe vaardigheden voor de volgende kampeeravonturen.

Tip 2: Een geschikte slaapzak en slaapmat is een absolute must

Een goede nachtrust is belangrijk, ook tijdens een kampeervakantie. Je bent tenslotte de hele dag buiten en daar heb je al je energie voor nodig. Ons advies: investeer in een goede slaapzak en een comfortabele slaapmat die geschikt zijn voor de temperaturen op jouw bestemming. Zelfs als de omstandigheden buiten minder comfortabel zijn, slaap jij als een roosje, dankzij een zachte en warme zelfopblazende slaapmat.

Ook de kleintjes slapen zacht in hun eigen slaapzak voor kinderen. Deze slaapzakken zijn speciaal gemaakt voor hun lichaam om ze warm te houden. Zo staat het hele gezin de volgende ochtend weer fris en fruitig op.


Tip 3: Koken in de natuur

Koken op de camping gaat nét even anders dan thuis. Dat is wat het zo leuk maakt! Neem een goed kooktoestel mee, speciaal gemaakt voor het eenvoudig koken op de camping. Bij Kampeerhal Roden hebben we een assortiment aan gasflessen en andere benodigdheden om je gerechten in de buitenlucht tot een succes te maken.

Vergeet niet het kleine kookgerei, zoals een snijplank, afwasmiddel en plastic servies voor de kinderen. Zo gaat er niks stuk en hebben de kinderen hun eigen kampeersetje. Om dit allemaal op te bergen en de familietent opgeruimd te houden vind je in ons assortiment speciale campingkasten. Deze zijn ruim, maar toch opvouwbaar zodat je het makkelijk meeneemt naar de camping.


Tip 4: Blijf droog en warm

Ben je van plan om samen te wandelen of te fietsen? Het weer is onvoorspelbaar, maar daar kun jij je op kleden. Er is niets zo belangrijk als comfortabele kleding en wandelschoenen om de omgeving te ontdekken. Investeer in een goede jas en andere kleding die op een warme zomerdag zweet afvoert en op een natte dag de regen tegenhoudt.

Voor kids vind je leuke regenlaarsjes in het assortiment. We hebben ze in allerlei kleuren. Zo maak je van een druilerige dag toch nog iets leuks, en geniet iedereen van al het moois in de natuur.

Met deze tips ben jij goed voorbereid op een geweldige kampeervakantie met je hele gezin! Natuurlijk helpen wij je graag met het samenstellen van de perfecte kampeeruitrusting. Kom langs in onze kampeerwinkel voor advies of stel je vragen via onze website kampeerhalroden.nl. Wij wensen je alvast veel kampeerplezier en een goede reis!

Afbeelding

Coöperatief investeren met oog voor de toekomst

Investeringsfonds Tech Food en Health Holland (TFH) is 2023 goed begonnen. CEO Nick Jacobs verwacht dat het een impactvol kwartaal en jaar wordt met veelbelovende investeringen en stabiele investeerdersprofielen.

Afbeelding

Een uitvaartonderneming leiden met Christelijke toewijding. Bij Hess doen ze dat al sinds 1912

Christelijke toewijding in uitvaarten is meer dan een slogan. Het is een beleving die Hess uitvaartzorg zelf wil bieden. ‘Omdat wij denken dat je een uitvaart niet kunt vormgeven wanneer het je hart niet heeft.’

Afbeelding

‘WIJ MAKEN BEWUSTE KEUZES, PASSEND BIJ GOED RENTMEESTERSCHAP’

Geld. Al snel kan het ongemakkelijk voelen om erover te praten. Ook al is het verdiend of gegund. Het team van FlexxInvestments voelt dat haarfijn aan.

Afbeelding

‘De NPV probeert het maatschappelijk debat bij te sturen vanuit Bijbels perspectief’

De informatieavonden bezoeken ze graag, maar ook de bijdrage van de NPV aan het publieke debat vinden ze erg waardevol. ‘Het is goed om vanuit Bijbels perspectief te strijden voor de zorg voor het leven’

Afbeelding

God bracht Janneke (50) en Pim (52) via SamenChristen bij elkaar

‘Hoe het gevoel van verdriet en gebrokenheid plaats maakt voor verwondering’ . Janneke en Pim hebben allebei een scheiding doorgemaakt. Naast schaamte tegenover God, was er het gevoel van verdriet en gebrokenheid.

Afbeelding

Op eigen benen

Zondag is het Palmpasen: de slotzondag van de veertigdagentijd en de openingsdag naar de Stille Week. Veel mensen wijden deze periode aan inkeer en nadenken..

Afbeelding

Ontwikkelingshulp is nooit vergeefs, dankzij Pasen

De christenen in de vroege kerk lazen tijdens het paasfeest altijd uit Genesis 1.Wat er met de opstanding van Jezus gebeurde, zo beseften zij, had alles te maken met wat er bij de schepping was gebeurd.

Afbeelding

‘Wij willen geen hulp, maar kansen’

Het beeld is klassiek. Iemand heeft honger. Wat doe je dan? Geef je een vis? Of een hengel? Noodhulp is soms nodig, maarduurzame hulp zet veel meer zoden aan de dijk.

Afbeelding

Komt jouw slaapkamer door de keuring?

Voor je gezondheid is het belangrijk om je bed zo nu en dan onder de loep te nemen en te controleren of alle onderdelen nog in goede staat zijn. Maar hoe weet je of bijvoorbeeld het matras aan vervanging toe is?