10 april 2023 om 04:32
Partnercontent

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Daarmee valt het buiten de verantwoordelijkheid van de ND-redactie.

Partnercontent
Kampeerhal Roden

Het tuinseizoen staat weer voor de deur. Maak je tuin lenteklaar met Kampeerhal Roden

De lente is begonnen, tijd om je tuin lenteklaar te maken. Bij Kampeerhal Roden hebben we alles in huis om jouw tuin om te toveren tot een prachtig paradijs. Lees verder voor handige tips en ons uitgebreide assortiment aan tuinmeubelen, barbecues en tuinstoelen.

De dagen worden langer en de klok is verzet. Het is lente en dat betekent dat het tijd is om je tuin klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Bij Kampeerhal Roden hebben we alles in huis om jouw tuin of balkon om te toveren tot je eigen paradijs. Samen steken we de groene vingers uit de mouwen. En als je denkt: die heb ik niet. Wij helpen je een handje om jouw achtertuin te laten stralen. 

Vind balans in jouw tuin

Het begint bij de juiste balans. De tuin moet niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook praktisch en functioneel zijn. Je wilt er tenslotte tot rust komen en kunnen genieten van de natuur. Dit is voor iedereen anders. Hoe wil jij je tuin gebruiken? Betekent dit meer een inrichting om te relaxen of juist om te barbecueën? 

Zet de schaar erin, snoeien maar!

Zodra je hebt bepaald wat je hoofdzakelijk wil doen in je tuin is het handig om eerst het zwaarste werk te doen. Een moment om niet alleen de planten uit de wintermodus te halen, maar ook jezelf. Tijd om de struiken te snoeien en het gazon te bemesten. Leuke bijkomstigheid: je kweekt er naast groene vingers, ook armspieren bij!


Ontspannen in de tuin met de perfecte tuinmeubelen

Als het snoeiwerk is gedaan, is het tijd om te relaxen. Haal die tuinmeubelen en accessoires maar uit de schuur. Zijn ze aan vervanging toe? In de winkel hebben we een uitgebreide collectie tuinmeubelen; van loungesets tot tuintafels en -stoelen. Ook hebben we verschillende accessoires, zoals tuinkussens, tuinverlichting en parasols

Bij het kiezen van tuinmeubelen kijk je naar functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Past een loungeset, eettafelset of juist een tuinbank goed in jouw buitenruimte? En welk materiaal past het beste bij jouw wensen en de stijl van je tuin? Denk bijvoorbeeld aan tuinmeubelen van hout, aluminium, kunststof en wicker. Houten meubelen geven een natuurlijke uitstraling, terwijl kunststof en aluminium makkelijk zijn in onderhoud. 

Is je tuintafel toe aan een onderhoudsbeurt? Begin dan met het goed poetsen van de tafel. Het is wel belangrijk om rekening te houden met het materiaal van je tuinmeubelen. Met tuinkussenkisten en tuinmeubelhoezen houd jij je tuinsets als nieuw. Ook als het weer in de zomer een weekje tegenvalt.

Tuinverlichting: laat jouw tuin stralen in het donker

Als je tuin er klaar voor is, is het tijd voor de verlichting. Zo maak je het gezellig en knus. Ook wanneer de avonden nog niet zo lang zijn, zoals in de zomer. Zet voor de avonden in het voorjaar een terrasheater neer. Het geeft niet alleen sfeer in je tuin, maar het houdt ook iedereen warm op de eerste barbecue van het jaar.


Bij Kampeerhal Roden hebben we alles wat je nodig hebt om jouw tuin lenteklaar te maken. We hebben niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook de laagste prijsgarantie. Kom langs in onze winkel, laat je inspireren en profiteer van de lentedeals. Of neem alvast online een kijkje op kampeerhalroden.nl

Twijfel je over welke producten je precies nodig hebt? Vraag onze tuinspecialisten om advies. Ze staan voor je klaar en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Wij wensen je een prachtige lente en zomer toe in jouw eigen paradijs!

Afbeelding

Coöperatief investeren met oog voor de toekomst

Investeringsfonds Tech Food en Health Holland (TFH) is 2023 goed begonnen. CEO Nick Jacobs verwacht dat het een impactvol kwartaal en jaar wordt met veelbelovende investeringen en stabiele investeerdersprofielen.

Afbeelding

Een uitvaartonderneming leiden met Christelijke toewijding. Bij Hess doen ze dat al sinds 1912

Christelijke toewijding in uitvaarten is meer dan een slogan. Het is een beleving die Hess uitvaartzorg zelf wil bieden. ‘Omdat wij denken dat je een uitvaart niet kunt vormgeven wanneer het je hart niet heeft.’

Afbeelding

‘WIJ MAKEN BEWUSTE KEUZES, PASSEND BIJ GOED RENTMEESTERSCHAP’

Geld. Al snel kan het ongemakkelijk voelen om erover te praten. Ook al is het verdiend of gegund. Het team van FlexxInvestments voelt dat haarfijn aan.

Afbeelding

‘De NPV probeert het maatschappelijk debat bij te sturen vanuit Bijbels perspectief’

De informatieavonden bezoeken ze graag, maar ook de bijdrage van de NPV aan het publieke debat vinden ze erg waardevol. ‘Het is goed om vanuit Bijbels perspectief te strijden voor de zorg voor het leven’

Afbeelding

God bracht Janneke (50) en Pim (52) via SamenChristen bij elkaar

‘Hoe het gevoel van verdriet en gebrokenheid plaats maakt voor verwondering’ . Janneke en Pim hebben allebei een scheiding doorgemaakt. Naast schaamte tegenover God, was er het gevoel van verdriet en gebrokenheid.

Afbeelding

Op eigen benen

Zondag is het Palmpasen: de slotzondag van de veertigdagentijd en de openingsdag naar de Stille Week. Veel mensen wijden deze periode aan inkeer en nadenken..

Afbeelding

Ontwikkelingshulp is nooit vergeefs, dankzij Pasen

De christenen in de vroege kerk lazen tijdens het paasfeest altijd uit Genesis 1.Wat er met de opstanding van Jezus gebeurde, zo beseften zij, had alles te maken met wat er bij de schepping was gebeurd.

Afbeelding

‘Wij willen geen hulp, maar kansen’

Het beeld is klassiek. Iemand heeft honger. Wat doe je dan? Geef je een vis? Of een hengel? Noodhulp is soms nodig, maarduurzame hulp zet veel meer zoden aan de dijk.

Afbeelding

Komt jouw slaapkamer door de keuring?

Voor je gezondheid is het belangrijk om je bed zo nu en dan onder de loep te nemen en te controleren of alle onderdelen nog in goede staat zijn. Maar hoe weet je of bijvoorbeeld het matras aan vervanging toe is?