2 maart 2023 om 12:05
Partnercontent

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Daarmee valt het buiten de verantwoordelijkheid van de ND-redactie.

Partnercontent
Slaappunt

Lekker onder de wol, met een zachte deken van merinowol

Het is weer lammertijd. In de polders, op de heide en in de velden maken dartelende lammetjes hun bokkensprongen in het frisse groen. De lente is in aantocht.

Het is een genot voor het oog en een streling voor het hart en de ziel om de lammetjes zo te zien. We worden eraan herinnerd hoezeer we van ons eigen kroost houden. De toewijding en vastberadenheid waarmee de ooien hun kinderen verzorgen…

Ook wij dragen zulke zorg voor hen die ons het meest dierbaar zijn. En Slaappunt helpt je daar graag bij.


beeld: Slaappunt

Kinderen die onder een wollen deken slapen, genieten niet alleen van de zachtheid van de merinowol van Australische lammetjes, met de fijnste natuurharen, ze ervaren ook extra rust door het gewicht van zo’n wollen deken. Jouw schatten gaan met plezier slapen, en slapen vervolgens makkelijker in én door.

De voordelen van een gezonde nachtrust voor de ontwikkeling en algemene gezondheid van jezelf en je kinderen valt niet te onderschatten. Gelukkig zijn de wollen producten van Slaappunt heilzaam voor de spieren, gewrichten en de ademhaling. Ze zijn goed voor de huid en allergievrij. 

Je kan je alvast laten overtuigen door één van onze slaapadviseursof door een informatie-avond bij jou thuis te boeken.


beeld: Slaappunt

Maar wat je ook kunt doen, is deelnemen aan onze actie #lammertijd, waar we van 1 maart tot 30 april 2023 elke twee weken een volledig eenpersoons wolpakket weggeven, ter waarde van 720 euro! Het pakket bestaat uit een onderdeken van merinowol, een kussen met een merinowollen sloop en een bovendeken van merinowol van lammetjes. 

Wat moet je hiervoor doen?

  1. Volg ons op Instagram en download één van de vier schaapjes van de actie #lammertijd
  2. Teken, kleur, plak en knutsel dit schaapje tot een waar kunstwerk
  3. Maak een foto of upload je kunstwerk op Instagram en tag Slaappunt en plaats de hashtag #lammertijd (Je kan je foto ook mailen naar tom@slaappunt.com)
  4. Wij selecteren elke twee weken een winnaar en maken deze bekend via Instagram

Veel succes, kleine kunstenaars!

Want iedereen verdient Slaap. Punt.

Afbeelding

Coöperatief investeren met oog voor de toekomst

Investeringsfonds Tech Food en Health Holland (TFH) is 2023 goed begonnen. CEO Nick Jacobs verwacht dat het een impactvol kwartaal en jaar wordt met veelbelovende investeringen en stabiele investeerdersprofielen.

Afbeelding

Een uitvaartonderneming leiden met Christelijke toewijding. Bij Hess doen ze dat al sinds 1912

Christelijke toewijding in uitvaarten is meer dan een slogan. Het is een beleving die Hess uitvaartzorg zelf wil bieden. ‘Omdat wij denken dat je een uitvaart niet kunt vormgeven wanneer het je hart niet heeft.’

Afbeelding

‘WIJ MAKEN BEWUSTE KEUZES, PASSEND BIJ GOED RENTMEESTERSCHAP’

Geld. Al snel kan het ongemakkelijk voelen om erover te praten. Ook al is het verdiend of gegund. Het team van FlexxInvestments voelt dat haarfijn aan.

Afbeelding

‘De NPV probeert het maatschappelijk debat bij te sturen vanuit Bijbels perspectief’

De informatieavonden bezoeken ze graag, maar ook de bijdrage van de NPV aan het publieke debat vinden ze erg waardevol. ‘Het is goed om vanuit Bijbels perspectief te strijden voor de zorg voor het leven’

Afbeelding

God bracht Janneke (50) en Pim (52) via SamenChristen bij elkaar

‘Hoe het gevoel van verdriet en gebrokenheid plaats maakt voor verwondering’ . Janneke en Pim hebben allebei een scheiding doorgemaakt. Naast schaamte tegenover God, was er het gevoel van verdriet en gebrokenheid.

Afbeelding

Op eigen benen

Zondag is het Palmpasen: de slotzondag van de veertigdagentijd en de openingsdag naar de Stille Week. Veel mensen wijden deze periode aan inkeer en nadenken..

Afbeelding

Ontwikkelingshulp is nooit vergeefs, dankzij Pasen

De christenen in de vroege kerk lazen tijdens het paasfeest altijd uit Genesis 1.Wat er met de opstanding van Jezus gebeurde, zo beseften zij, had alles te maken met wat er bij de schepping was gebeurd.

Afbeelding

‘Wij willen geen hulp, maar kansen’

Het beeld is klassiek. Iemand heeft honger. Wat doe je dan? Geef je een vis? Of een hengel? Noodhulp is soms nodig, maarduurzame hulp zet veel meer zoden aan de dijk.

Afbeelding

Komt jouw slaapkamer door de keuring?

Voor je gezondheid is het belangrijk om je bed zo nu en dan onder de loep te nemen en te controleren of alle onderdelen nog in goede staat zijn. Maar hoe weet je of bijvoorbeeld het matras aan vervanging toe is?