9 februari 2023 om 09:45
Partnercontent

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Daarmee valt het buiten de verantwoordelijkheid van de ND-redactie.

Partnercontent
Jac Hensen

Dankzij de trouwguide van Jac Hensen weet je dat je goed zit

Fantastisch nieuws, je gaat trouwen!

De komende tijd zul je veel beslissingen gaan maken om de bruiloft in goede banen te leiden. Van het uitzoeken van een prachtige locatie voor de voltrekking tot het selecteren van de geliefden die echt niet mogen ontbreken op deze mooie dag. Eén van de belangrijkste beslissingen waar je zelf veel invloed op hebt is wat je die dag gaat dragen.  

Je wilt op deze dag de beste versie van jezelf zijn. Om je daarbij te helpen schreven wij een trouwguide met alles wat je moet weten over trouwpakken. 

Waar ken je onze trouwpakken van? 

We stellen ons graag aan je voor. Wij zijn Jac Hensen. Een herenmodebedrijf waar iedereen gek is van mooie kleding. Al 45 jaar zijn wij met onze winkels en webshop bezig om een plek te creëren waar heren in een ontspannen setting terecht kunnen voor al hun draagmomenten door van de vrije dagen, lezend in de luie stoel tot de meetings op kantoor en natuurlijk de belangrijkste outfit van je leven: je trouwpak. Onze trouwpakken heb je waarschijnlijk al een keer voorbij zien komen. Bij het televisieprogramma Married at First Sight, in de outfits van Sergio Vyent (die leuke gozer van First Dates) of op een van de 3.000 bruidegoms die we jaarlijks kleden. 


Onze trouwpakkengids met alles wat je moet weten over trouwpakken

Met de planning van je bruiloft heb jij al genoeg aan je hoofd. Het verdiepen in de laatste trends en ontwikkelingen is misschien niet iets waar je op zit te wachten. Maar wij wel! De afgelopen maanden hebben wij flink onderzoek gedaan – van de catwalks in Florence tot de influencers op TikTok. Het zware werk hebben wij dus al voor je gedaan. 

Onze trouwguide is een samenvatting met alles wat jij moet weten. Welke kleuren je moet overwegen, de stoffen waar je naar moet vragen, de trendy thema’s voor 2023 aangevuld met praktische tips van de experts in onze winkels. Gun jezelf dertig minuten en je bent op de hoogte van alles wat je moet weten om te slagen voor het perfecte trouwpak. 


Je bent nog één stap verwijderd van de gratis trouwpakkengids

Als lezer van het Nederlands Dagblad heb jij toegang tot onze trouwpakkengids. Je kunt hem gratis ontvangen via de onderstaande link. In de gids vind je ook nog eens een interessante set kortingscodes – een gratis stropdas t.w.v. 69,95 bij je trouwpak en 10% korting voor de outfit van je (schoon)vader of getuige. Genoeg reden om hem even door te bladeren! 

Liever live? Maak een afspraak in de winkel

Het shoppen van een trouwpak kan ingewikkeld lijken, maar dat valt allemaal reuze mee. Eigenlijk is het zelfs heel leuk en gezellig. Maak een afspraak in één van onze winkels en wij zorgen dat een van onze specialisten voor je klaarstaat met goed advies. De trouwgids ligt daar dan ook fysiek voor je klaar.


Klik hier om het gratis e-book te ontvangen.

Afbeelding

Coöperatief investeren met oog voor de toekomst

Investeringsfonds Tech Food en Health Holland (TFH) is 2023 goed begonnen. CEO Nick Jacobs verwacht dat het een impactvol kwartaal en jaar wordt met veelbelovende investeringen en stabiele investeerdersprofielen.

Afbeelding

Een uitvaartonderneming leiden met Christelijke toewijding. Bij Hess doen ze dat al sinds 1912

Christelijke toewijding in uitvaarten is meer dan een slogan. Het is een beleving die Hess uitvaartzorg zelf wil bieden. ‘Omdat wij denken dat je een uitvaart niet kunt vormgeven wanneer het je hart niet heeft.’

Afbeelding

‘WIJ MAKEN BEWUSTE KEUZES, PASSEND BIJ GOED RENTMEESTERSCHAP’

Geld. Al snel kan het ongemakkelijk voelen om erover te praten. Ook al is het verdiend of gegund. Het team van FlexxInvestments voelt dat haarfijn aan.

Afbeelding

‘De NPV probeert het maatschappelijk debat bij te sturen vanuit Bijbels perspectief’

De informatieavonden bezoeken ze graag, maar ook de bijdrage van de NPV aan het publieke debat vinden ze erg waardevol. ‘Het is goed om vanuit Bijbels perspectief te strijden voor de zorg voor het leven’

Afbeelding

God bracht Janneke (50) en Pim (52) via SamenChristen bij elkaar

‘Hoe het gevoel van verdriet en gebrokenheid plaats maakt voor verwondering’ . Janneke en Pim hebben allebei een scheiding doorgemaakt. Naast schaamte tegenover God, was er het gevoel van verdriet en gebrokenheid.

Afbeelding

Op eigen benen

Zondag is het Palmpasen: de slotzondag van de veertigdagentijd en de openingsdag naar de Stille Week. Veel mensen wijden deze periode aan inkeer en nadenken..

Afbeelding

Ontwikkelingshulp is nooit vergeefs, dankzij Pasen

De christenen in de vroege kerk lazen tijdens het paasfeest altijd uit Genesis 1.Wat er met de opstanding van Jezus gebeurde, zo beseften zij, had alles te maken met wat er bij de schepping was gebeurd.

Afbeelding

‘Wij willen geen hulp, maar kansen’

Het beeld is klassiek. Iemand heeft honger. Wat doe je dan? Geef je een vis? Of een hengel? Noodhulp is soms nodig, maarduurzame hulp zet veel meer zoden aan de dijk.

Afbeelding

Komt jouw slaapkamer door de keuring?

Voor je gezondheid is het belangrijk om je bed zo nu en dan onder de loep te nemen en te controleren of alle onderdelen nog in goede staat zijn. Maar hoe weet je of bijvoorbeeld het matras aan vervanging toe is?