29 september 2022 om 05:46
Partnercontent

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Daarmee valt het buiten de verantwoordelijkheid van de ND-redactie.

Partnercontent
Slaapboulevard Kwakernaat

ontdek de kracht van slaap

Heb je moeite met in slaap vallen of blijven? Of word je nooit écht fit wakker? Je bent niet alleen. Helaas slaapt 63% van de Nederlanders slecht. Dat kan anders, vindt Marcel Kwakernaat van Slaapboulevard Kwakernaat. Een kwalitatieve nachtrust is namelijk essentieel voor een ontspannen en actief leven overdag. Als een van de grootste beddenspeciaalzaken in Nederland, wil hij zo veel mogelijk mensen aan een goede nachtrust helpen.


Steuntje in de rug

‘Een goed matras biedt de juiste ondersteuning en voorkomt bijvoorbeeld nek- en rugklachten. Het liggen in je bed, is het enige moment dat je rug zich voor de volle 100% kan ontspannen. Verder draagt het juiste matras bij aan een goede nachtrust, wat essentieel is voor het algehele welzijn. Voldoende beweging en gezond eten zijn inmiddels ‘ingebakken’ in onze samenleving, maar een goede nacht slaap blijft helaas achter. Onterecht, want terwijl jij ligt te slapen, is je lichaam hard aan het werk.’ Marcel licht toe: ‘Tijdens een goede, diepe slaap krijgen de hersenen de tijd om zich te reinigen en vindt celregeneratie en herstel van de huid, spieren en bloed plaats. Het brein schoont zichzelf op, de emoties van de dag worden verwerkt en je onthoudt wat je overdag hebt geleerd of getraind. Daarom werkt een nachtje slapen over een beslissing vaak zo goed!’

‘Bij gezond leven hoort gezond slapen’

Zorgvuldige selectie A-merken

De bevlogenheid van Marcel is terug te zien in de 4.000m2 showroom van Slaapboulevard Kwakernaat. Je vindt hier een ruime en toch zorgvuldige selectie van de beste merken bedden, matrassen, bedbodems, hoofdkussens en beddengoed. Marcel: ‘Ieder merk heeft zijn eigen unieke kenmerken, waardoor we een enorme variëteit bieden. Ieder heeft zijn of haar eigen slaapgewoontes en -voorkeuren. Dat hebben we de afgelopen 60 jaar wel geleerd. Niet alleen als het gaat om het matras, ook hoofdkussens en beddengoed zijn heel persoonlijk. Heb je het ’s nachts snel benauwd maar je partner juist koud? Dankzij onze uitgebreide materiaalkennis ben je ook op dit gebied verzekerd van het juiste advies.’

Fysio Event op 4 en 5 november

Ben je benieuwd wat het beste matras is voor jou? Ontdek dit op vrijdag 4 en zaterdag 5 november tijdens het Fysio Event. De slaapadviseurs van Slaapboulevard Kwakernaat kijken dan samen met een erkend fysiotherapeut, gespecialiseerd in de nek- en ruggenwervel, welk matras perfect bij jou past. Daarnaast worden er diverse lezingen georganiseerd. Reserveer hier jouw gratis consult!


SLAAPBOULEVARD
KWAKERNAAT
Boonsweg 7
3274 LH Blaaksedijk
Industrieterrein Heinenoord
0186 601 355
info@slaapboulevard.nl
slaapboulevard.nl

Afbeelding

5 Musthaves voor je garderobe

Wat is er fijner dan flaneren in je nieuwe kleren? Dit seizoen trek je hiervoor alles uit de kast. Na maanden binnen vertoeven in je joggingpak is het nu tijd om je te laten zien.

Afbeelding

‘De NPV probeert het maatschappelijk debat bij te sturen vanuit Bijbels perspectief’

De informatieavonden bezoeken ze graag, maar ook de bijdrage van de NPV aan het publieke debat vinden ze erg waardevol. ‘Het is goed om vanuit Bijbels perspectief te strijden voor de zorg voor het leven’

Afbeelding

God bracht Janneke (50) en Pim (52) via SamenChristen bij elkaar

‘Hoe het gevoel van verdriet en gebrokenheid plaats maakt voor verwondering’ . Janneke en Pim hebben allebei een scheiding doorgemaakt. Naast schaamte tegenover God, was er het gevoel van verdriet en gebrokenheid.

Afbeelding

Op eigen benen

Zondag is het Palmpasen: de slotzondag van de veertigdagentijd en de openingsdag naar de Stille Week. Veel mensen wijden deze periode aan inkeer en nadenken..

Afbeelding

Ontwikkelingshulp is nooit vergeefs, dankzij Pasen

De christenen in de vroege kerk lazen tijdens het paasfeest altijd uit Genesis 1.Wat er met de opstanding van Jezus gebeurde, zo beseften zij, had alles te maken met wat er bij de schepping was gebeurd.

Afbeelding

‘Wij willen geen hulp, maar kansen’

Het beeld is klassiek. Iemand heeft honger. Wat doe je dan? Geef je een vis? Of een hengel? Noodhulp is soms nodig, maarduurzame hulp zet veel meer zoden aan de dijk.

Afbeelding

Komt jouw slaapkamer door de keuring?

Voor je gezondheid is het belangrijk om je bed zo nu en dan onder de loep te nemen en te controleren of alle onderdelen nog in goede staat zijn. Maar hoe weet je of bijvoorbeeld het matras aan vervanging toe is?

Afbeelding

Ga met ons mee op reis naar het bed van je dromen!

Een eigen, uniek slaapsysteem en slaapklimaat vormen een bed dat met geen ander te vergelijken valt. Uw adviseur neemt u mee op reis naar het bed van je dromen. Want iedereen verdient Slaap. Punt!

Afbeelding

Tandpastatablet is rentmeesterschap van de toekomst

Als je bij wil dragen aan een betere wereld, moet je aantrekkelijke alternatieven verzinnen voor ongezonde en vervuilende producten die iedereen gebruikt.