26 september 2022 om 04:13
Partnercontent

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Daarmee valt het buiten de verantwoordelijkheid van de ND-redactie.

Partnercontent
Goudwisselkantoor

‘Gewaardeerd worden door je collega’s is natuurlijk goud waard.’

Betrokkenheid‘Vanuit mijn collega’s en de directie is er een grote betrokkenheid met de dingen die ik doe. Het managementteam vindt het belangrijk om regelmatig bij te praten over ontwikkelingen in de organisatie. En dat wordt ook uitgesproken. Het is goed om te horen dat sommige projecten anders zouden zijn gelopen als ik er niet bij was geweest,’ zegt Robert Penning, Financialcontroller bij Goudwisselkantoor.

Goudwisselkantoor is een sterke speler in de wereld van goud en zilver. Wij kopen en verkopen deze edelmetalen in elke vorm, zoals munten en ringen. Vanuit ons hoofdkantoor ondersteunen ruim 120 collega’s de ruim 100 locaties. En natuurlijk kan er ook online zaken worden gedaan. Ondanks de groei is de organisatie hecht en persoonlijk. 


Robert Penning, financial controller, Goudwisselkantoor

Familiebedrijf
Goudwisselkantoor is een familiebedrijf met een kenmerkende bedrijfscultuur. ‘De sfeer is prettig, collega’s helpen elkaar. Tegelijkertijd zijn we allemaal steeds bezig met kwaliteitsverhoging. Al sinds de oprichting 35 jaar geleden is het devies: het kan altijd beter. Die kracht om te perfectioneren zit in de genen van de hele organisatie. Het is dan ook nooit saai. Door steeds nieuwe inzichten. En andere ideeën. Zo zijn we nu hard bezig met verbeteringen aan onze IT-systemen. Dat levert allerlei nieuwe uitdagingen op.’

Snelle groei
Goudwisselkantoor maakt een snelle groei door in verschillende landen. De organisatie is marktleider in Nederland en België en wil over 5 jaar de grootste in 6 landen zijn. ‘Onze groei heeft als gevolg dat je ook groeit als professional. Je wordt geconfronteerd met nieuwe technologie bijvoorbeeld en je verdiept je erin. Maar je kunt hier ook naar hartenlust werken aan je persoonlijke groei. Er zijn allerlei trainingen en opleidingen die je kunt volgen, bijvoorbeeld om je leiderschap te ontwikkelen.’

Uitdagingen
Naarmate Goudwisselkantoor groeit, worden ook de uitdagingen groter. ‘We zijn een internationale multichannel-onderneming en dat maakt de zaak vrij complex. Neem de locaties. Daar kopen we veelal van particulieren. En we verpanden. Daarnaast wisselen we valuta. We verkopen ook goud en munten als belegging. Die verkoop loopt ook via onze locaties en via de webshop. Het is ingewikkeld bijvoorbeeld qua wet- en regelgeving, denk aan fiscaliteit en BTW. Ook is het een hele klus om alle data stromen zo in te richten dat we op basis daarvan de juiste beslissingen kunnen nemen. We zijn goed bezig. Al verwelkomen we natuurlijk graag talentvolle professionals die ons helpen met de verdere groei.’

Goudwisselkantoor zoekt

Goudwisselkantoor zoekt Goudadviseurs voor verschillende locaties in Nederland. Bovendien zijn er talloze vacatures voor bijvoorbeeld diverse marketeers en HR specialisten op het hoofdkantoor in Klaaswaal. Kijk voor meer informatie op werkenbijgoudwisselkantoor.nl

Afbeelding

5 Musthaves voor je garderobe

Wat is er fijner dan flaneren in je nieuwe kleren? Dit seizoen trek je hiervoor alles uit de kast. Na maanden binnen vertoeven in je joggingpak is het nu tijd om je te laten zien.

Afbeelding

‘De NPV probeert het maatschappelijk debat bij te sturen vanuit Bijbels perspectief’

De informatieavonden bezoeken ze graag, maar ook de bijdrage van de NPV aan het publieke debat vinden ze erg waardevol. ‘Het is goed om vanuit Bijbels perspectief te strijden voor de zorg voor het leven’

Afbeelding

God bracht Janneke (50) en Pim (52) via SamenChristen bij elkaar

‘Hoe het gevoel van verdriet en gebrokenheid plaats maakt voor verwondering’ . Janneke en Pim hebben allebei een scheiding doorgemaakt. Naast schaamte tegenover God, was er het gevoel van verdriet en gebrokenheid.

Afbeelding

Op eigen benen

Zondag is het Palmpasen: de slotzondag van de veertigdagentijd en de openingsdag naar de Stille Week. Veel mensen wijden deze periode aan inkeer en nadenken..

Afbeelding

Ontwikkelingshulp is nooit vergeefs, dankzij Pasen

De christenen in de vroege kerk lazen tijdens het paasfeest altijd uit Genesis 1.Wat er met de opstanding van Jezus gebeurde, zo beseften zij, had alles te maken met wat er bij de schepping was gebeurd.

Afbeelding

‘Wij willen geen hulp, maar kansen’

Het beeld is klassiek. Iemand heeft honger. Wat doe je dan? Geef je een vis? Of een hengel? Noodhulp is soms nodig, maarduurzame hulp zet veel meer zoden aan de dijk.

Afbeelding

Komt jouw slaapkamer door de keuring?

Voor je gezondheid is het belangrijk om je bed zo nu en dan onder de loep te nemen en te controleren of alle onderdelen nog in goede staat zijn. Maar hoe weet je of bijvoorbeeld het matras aan vervanging toe is?

Afbeelding

Ga met ons mee op reis naar het bed van je dromen!

Een eigen, uniek slaapsysteem en slaapklimaat vormen een bed dat met geen ander te vergelijken valt. Uw adviseur neemt u mee op reis naar het bed van je dromen. Want iedereen verdient Slaap. Punt!

Afbeelding

Tandpastatablet is rentmeesterschap van de toekomst

Als je bij wil dragen aan een betere wereld, moet je aantrekkelijke alternatieven verzinnen voor ongezonde en vervuilende producten die iedereen gebruikt.