*

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Daarmee valt het buiten de verantwoordelijkheid van de ND-redactie.

Partnercontent

E-chopper rijden in Nederland?

De activiteit die op dit moment enorm populair is, dat is de E-chopper tour.
De E-Chopper is uitermate veilig en geschikt als activiteit voor spraakmakende bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en familiefeesten.


De E-chopper kent vele voordelen ten opzichte van de traditionele retro scooter. Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder herrie te genieten in de bosrijke omgeving en de vogels te horen fluiten. Een ander belangrijk item tegenwoordig is het milieu. Niet alleen de consumenten maar ook de bedrijven zullen een bijdrage moeten leveren aan een beter milieu. E-chopper verhuurbedrijven zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt ontzien aangezien E-choppers geen uitstoot van schadelijke stoffen hebben. Kortom een win-win situatie voor mens en milieu.

Wanneer je de gave E-chopper boekt, krijg je er een duidelijke routekaart bij zodat je niets mist van de bosrijke omgeving. Hoe lang je de E-chopper wilt huren is aan jou. Dit kan voor 1, 2 of 3 uur. Er wordt een volle accu meegegeven, zodat je zonder zorgen kunt rondtoeren. Iedereen die een E-chopper wil besturen moet in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs.Een E-chopper tour bij is Het Schwarzwald zowel los als in arrangement vorm te reserveren. De invulling van het arrangement omvat naast de e-chopper tour een BBQ inclusief onbeperkt bier, fris en wijn en eventueel een andere activiteit.

Het Schwarzwald Rijssen is de toplocatie voor het reserveren van de e-chopper. De beste prijs-kwaliteitverhouding, een grote voorraad E-choppers en een prachtige bosrijke route zorgen ervoor dat zowel kleine als grote groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste zijn. Voor meer informatie of het boeken van deze gave activiteit klikt u op de volgende websitelink van Het Schwarzwald.Beleef’t E-chopper rijden bij Het Schwarzwald!

Partnercontent

meer ‘Partnercontent’

advertentie