28 maart 2022 om 08:30
Partnercontent

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Daarmee valt het buiten de verantwoordelijkheid van de ND-redactie.

Partnercontent
Slaappunt

Ga met ons mee op reis naar het bed van je dromen!

Slaappunt werd op 6 februari 2006 boven de doopvont gehouden in België. Oprichters Luc Hillen en Els Goormans hadden al meerdere jaren ervaring in de wereld van het gezond en natuurlijk slaapcomfort en achtten de tijd rijp om hun persoonlijke visie om te zetten in een bedrijf waar de klant centraal staat. De rest is geschiedenis…

Luc en Els omringden zich met een aantal enthousiaste adviseurs die in België en Nederland op pad gingen om iedereen kennis te laten maken met de vele voordelen van heerlijke wollen dekens en kussens, gemaakt van de zuiverste merinoswol uit Australië. Aan huis werden gezellige informatie-avonden gehouden en de Slaappunt-adviseurs begeleidden eenieder wie van slapen een punt maakte.


 

Het unieke slaapsysteem kan geplaatst worden in elk bestaand bed en door de eigen productie in België zijn een korte levertermijn en maatwerk een vanzelfsprekend onderdeel van het Slaappunt-DNA geworden.

Algauw groeide het bedrijf uit tot een referentie in gezond en natuurlijk slaapcomfort aan huis en werd een klantenbestand opgebouwd dat ondertussen de kaap van 80 000 klanten overschreden heeft. Ondertussen zijn er zelfs talloze klanten die aan hun tweede Slaappunt-bed toegekomen zijn. En het zijn deze klanten die het bedrijf mee hebben vormgegeven.

Het grote geheim voor een wonderbed bestaat niet, maar door de ervaringen en opmerkingen van haar klanten mee te nemen is Slaappunt steeds blijven ontwikkelen met het oog op het creëren van een slaapsysteem waar de consument krijgt waar hij recht op heeft; een bed waar je ’s ochtends beter uitkomt dan dat je er ’s avonds bent ingestapt.

Wanneer dit niet gelijk het geval zou zijn, kan je ook rekenen op de service van Slaappunt. Op de eerste plaats is er je eigen slaapadviseur waar je steeds terecht kan met je vragen, maar ook de chauffeurs van Slaappunt komen indien nodig ter plaatse om technische defecten op te lossen of bij te staan in bijvoorbeeld de afstelling van je bed.

Hoewel de afgelopen Covid-periode vanzelfsprekend een uitdaging heeft gevormd voor het bedrijf is duidelijk gebleken dat de naam die gemaakt is in het verleden ondertussen staat als een huis.

In april 2021 werd het bedrijf overgedragen van vader Luc Hillen op zoon Tom en sindsdien is het bedrijf opgefrist met onder andere een nieuw logo, een nieuwe slogan, de allereerste showroom in België en wordt de naam Slaappunt als Slaap. geschreven.

Slaap. houdt vast aan de normen en waarden waar het bedrijf op gebouwd zijn en kijkt vooruit naar de toekomst. Een toekomst waar iedereen die zich afvraagt of hun slaapkwaliteit verbeterd kan worden bij één van onze slaapadviseurs terecht kan.

Een toekomst waar zij mee op reis worden genomen naar het bed van hun dromen.


Het grote voordeel van een adviseur aan huis is dat veel mensen dat bed van hun dromen vaak al in hun bezit hebben. Onze slaapadviseur zoekt samen met u uit wat de sterke en minder sterke punten zijn van uw bed en doet een gepast voorstel om dat bed te optimaliseren.

Wanneer u nog geen bed heeft of simpelweg aan een ander bed toe bent, biedt Slaap. een uitgebreid gamma aan gestoffeerde bedkaders met leuke hoofdborden, stoere massief houten bedden met stalen frame of klassieke bedkaders.

Alles wordt vakkundig geplaatst en geïnstalleerd door onze eigen mensen en wanneer ze weer vertrekken moet u enkel het bed nog opmaken en de wekker zetten zodat je niet blijft doorslapen.

Herkent u zich dus in volgende beweringen?

• ’s Ochtends ben ik niet uitgerust
• ’s Ochtends ervaar ik pijnen waar ik overdag geen last van heb
• Ik heb het vaak te warm of te koud in bed
• Ik heb moeite met inslapen of doorslapen
• Ik heb last van spierpijnen of gewrichtspijnen
• Ik heb last van astma of allergieën
• Ik wil ook wel slaapadviseur worden

Neem dan contact op met de slaapadviseur bij jou in de buurt en laat je be(d)geleiden.

www.slaappunt.com/slaapadviseurs

Want iedereen verdient Slaap. Punt!

Afbeelding

‘WIJ MAKEN BEWUSTE KEUZES, PASSEND BIJ GOED RENTMEESTERSCHAP’

Geld. Al snel kan het ongemakkelijk voelen om erover te praten. Ook al is het verdiend of gegund. Het team van FlexxInvestments voelt dat haarfijn aan.

Afbeelding

‘De NPV probeert het maatschappelijk debat bij te sturen vanuit Bijbels perspectief’

De informatieavonden bezoeken ze graag, maar ook de bijdrage van de NPV aan het publieke debat vinden ze erg waardevol. ‘Het is goed om vanuit Bijbels perspectief te strijden voor de zorg voor het leven’

Afbeelding

God bracht Janneke (50) en Pim (52) via SamenChristen bij elkaar

‘Hoe het gevoel van verdriet en gebrokenheid plaats maakt voor verwondering’ . Janneke en Pim hebben allebei een scheiding doorgemaakt. Naast schaamte tegenover God, was er het gevoel van verdriet en gebrokenheid.

Afbeelding

Op eigen benen

Zondag is het Palmpasen: de slotzondag van de veertigdagentijd en de openingsdag naar de Stille Week. Veel mensen wijden deze periode aan inkeer en nadenken..

Afbeelding

Ontwikkelingshulp is nooit vergeefs, dankzij Pasen

De christenen in de vroege kerk lazen tijdens het paasfeest altijd uit Genesis 1.Wat er met de opstanding van Jezus gebeurde, zo beseften zij, had alles te maken met wat er bij de schepping was gebeurd.

Afbeelding

‘Wij willen geen hulp, maar kansen’

Het beeld is klassiek. Iemand heeft honger. Wat doe je dan? Geef je een vis? Of een hengel? Noodhulp is soms nodig, maarduurzame hulp zet veel meer zoden aan de dijk.

Afbeelding

Komt jouw slaapkamer door de keuring?

Voor je gezondheid is het belangrijk om je bed zo nu en dan onder de loep te nemen en te controleren of alle onderdelen nog in goede staat zijn. Maar hoe weet je of bijvoorbeeld het matras aan vervanging toe is?

Afbeelding

Ga met ons mee op reis naar het bed van je dromen!

Een eigen, uniek slaapsysteem en slaapklimaat vormen een bed dat met geen ander te vergelijken valt. Uw adviseur neemt u mee op reis naar het bed van je dromen. Want iedereen verdient Slaap. Punt!

Afbeelding

Tandpastatablet is rentmeesterschap van de toekomst

Als je bij wil dragen aan een betere wereld, moet je aantrekkelijke alternatieven verzinnen voor ongezonde en vervuilende producten die iedereen gebruikt.