12 februari 2021 om 04:13
Partnercontent

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Daarmee valt het buiten de verantwoordelijkheid van de ND-redactie.

Partnercontent
ROOTS dating

Van een chatbericht op ROOTS dating naar het kopen van een droomhuis

Je zou het liefde bij het eerste chatbericht kunnen noemen. Jaap en Simone hoefden niet lang gebruik te maken van ROOTS. Al snel na het inschrijven op ROOTS vonden ze elkaar.

‘Je zou kunnen zeggen dat ROOTS de basis heeft gevormd voor onze liefde. Ja, we hebben elkaar daar vlug gevonden. Ik heb maar één man een berichtje hoeven sturen,’ lacht Simone, ‘en dat was hem direct!’ ‘We bleven tot in de late uurtjes chatten totdat we na een paar weken toe waren aan een reality check en afspraken voor een date.’

‘Wat het verschil heeft uitgemaakt in het elkaar echt leren kennen is dat onze communicatie vanaf het eerste begin heel open is geweest’ zegt Jaap. Simone vult aan; ‘We wilden beiden gekend worden in wie we echt zijn.’

Simone vertelt over het profiel van Jaap: ‘Bij het lezen van zijn profiel viel me op dat hij zo open en vertellend schrijft. Ik had het gevoel dat we makkelijk in gesprek konden raken en dat we eenzelfde gevoel voor humor delen. Doordat hij zoveel vertelde op zijn profiel had ik veel aanknopingspunten om op te reageren.’


‘We geloven dat God de datingsite

gebruikt heeft om ons bij elkaar te voegen’


‘Ik ben aardig visueel ingesteld en vond de foto’s en dingen die Simone had gepost boeiend’ vertelt Jaap. ‘Daarnaast sprak haar manier van communiceren mij gelijk aan. Ik voelde een soort klik met hoe ik zelf in elkaar steek. Toch willen we ROOTS de credits niet geven maar onze God. We passen bij elkaar als twee stukjes van dezelfde puzzel,’ zegt Jaap.

Rondneuzend op Funda een paar maanden later, stuurt Jaap aan Simone een linkje door. ‘We wisten eigenlijk gelijk: Dit is ons droomhuis! Wat nog niet wil zeggen dat je daar dan ook komt te wonen,’ zegt Jaap. ‘Maar God levert geen half werk.’ Hun bod werd geaccepteerd, ook al was het niet het hoogste.


In het najaar van 2020 kregen ze de sleutel en konden ze aan de slag met kwast en hamer. De kluskleren werden tussendoor nog wel even verwisseld voor trouwkleding. ‘We gaven elkaar in november het jawoord. Zonder ROOTS waren we elkaar niet tegen gekomen. We geloven dat God de datingsite gebruikt heeft om ons bij elkaar te voegen’ zegt Simone. ‘Daarom was Psalm 117: 2 onze trouwtekst: ‘Zijn liefde voor ons is overstelpend, eeuwig duurt de trouw van de HEER.’’

‘Mijn goede voornemen voor 2020 was een man te vinden en dat lukte al op 16 januari na het eerste het beste berichtje! Maar nooit had ik durven dromen dat ik in de herfst van 2020 al getrouwd zou zijn met zo’n lieve man’ straalt Simone.

ROOTS verdubbelt tot 12 maart 2021 jouw Full Membership met de promotiecode: 2021Liefde

♥ Start vandaag jouw avontuur! =>  www.rootsdating.nl

Afbeelding

Coöperatief investeren met oog voor de toekomst

Investeringsfonds Tech Food en Health Holland (TFH) is 2023 goed begonnen. CEO Nick Jacobs verwacht dat het een impactvol kwartaal en jaar wordt met veelbelovende investeringen en stabiele investeerdersprofielen.

Afbeelding

Een uitvaartonderneming leiden met Christelijke toewijding. Bij Hess doen ze dat al sinds 1912

Christelijke toewijding in uitvaarten is meer dan een slogan. Het is een beleving die Hess uitvaartzorg zelf wil bieden. ‘Omdat wij denken dat je een uitvaart niet kunt vormgeven wanneer het je hart niet heeft.’

Afbeelding

‘WIJ MAKEN BEWUSTE KEUZES, PASSEND BIJ GOED RENTMEESTERSCHAP’

Geld. Al snel kan het ongemakkelijk voelen om erover te praten. Ook al is het verdiend of gegund. Het team van FlexxInvestments voelt dat haarfijn aan.

Afbeelding

‘De NPV probeert het maatschappelijk debat bij te sturen vanuit Bijbels perspectief’

De informatieavonden bezoeken ze graag, maar ook de bijdrage van de NPV aan het publieke debat vinden ze erg waardevol. ‘Het is goed om vanuit Bijbels perspectief te strijden voor de zorg voor het leven’

Afbeelding

God bracht Janneke (50) en Pim (52) via SamenChristen bij elkaar

‘Hoe het gevoel van verdriet en gebrokenheid plaats maakt voor verwondering’ . Janneke en Pim hebben allebei een scheiding doorgemaakt. Naast schaamte tegenover God, was er het gevoel van verdriet en gebrokenheid.

Afbeelding

Op eigen benen

Zondag is het Palmpasen: de slotzondag van de veertigdagentijd en de openingsdag naar de Stille Week. Veel mensen wijden deze periode aan inkeer en nadenken..

Afbeelding

Ontwikkelingshulp is nooit vergeefs, dankzij Pasen

De christenen in de vroege kerk lazen tijdens het paasfeest altijd uit Genesis 1.Wat er met de opstanding van Jezus gebeurde, zo beseften zij, had alles te maken met wat er bij de schepping was gebeurd.

Afbeelding

‘Wij willen geen hulp, maar kansen’

Het beeld is klassiek. Iemand heeft honger. Wat doe je dan? Geef je een vis? Of een hengel? Noodhulp is soms nodig, maarduurzame hulp zet veel meer zoden aan de dijk.

Afbeelding

Komt jouw slaapkamer door de keuring?

Voor je gezondheid is het belangrijk om je bed zo nu en dan onder de loep te nemen en te controleren of alle onderdelen nog in goede staat zijn. Maar hoe weet je of bijvoorbeeld het matras aan vervanging toe is?