Foto die de krant niet haalde

De vlaggen die activisten van de nationalistische Svoboda-partij omhoog houden tijdens een mars in het kader van de Dag van de Verdediger van het Vaderland lijken verdacht veel op de poster die ze voor zich houden. Op 14 oktober wordt deze dag traditioneel gevierd, ook al is het geen officiële feestdag. Veel vrouwen geven op die dag extra aandacht aan mannelijke familieleden, vrienden, echtgenoten en vrienden, vooral degenen die werken bij het leger in Oekraïne.
De vlaggen die activisten van de nationalistische Svoboda-partij omhoog houden tijdens een mars in het kader van de Dag van de Verdediger van het Vaderland lijken verdacht veel op de poster die ze voor zich houden. Op 14 oktober wordt deze dag traditioneel gevierd, ook al is het geen officiële feestdag. Veel vrouwen geven op die dag extra aandacht aan mannelijke familieleden, vrienden, echtgenoten en vrienden, vooral degenen die werken bij het leger in Oekraïne. | beeld ap / Efrem Lukatsky
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

foto die de krant niet haalde

Dagelijks geven honderden beelden ons een kijk op de wereld. Elke foto vertelt zijn eigen verhaal. In deze rubriek een mooie foto die de afgelopen week de krant niet haalde.

Dit is 100% van het artikel.
Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?