Foto die de krant niet haalde

<p>Er wordt door omstanders besmuikt gelachen om de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Een vogel vliegt tegen hem op als onderdeel van de openingsceremonie van een nieuwe moskee in de stad Rize aan de Zwarte Zee. De Turkse premier zelf heeft op dit moment niet veel te lachen: een poging een coalitie te smeden met seculieren in zijn land mislukte. Hij wil hiermee optrekken om sterker te staan in de strijd tegen het toenemende geweld in zijn land.</p>

Er wordt door omstanders besmuikt gelachen om de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Een vogel vliegt tegen hem op als onderdeel van de openingsceremonie van een nieuwe moskee in de stad Rize aan de Zwarte Zee. De Turkse premier zelf heeft op dit moment niet veel te lachen: een poging een coalitie te smeden met seculieren in zijn land mislukte. Hij wil hiermee optrekken om sterker te staan in de strijd tegen het toenemende geweld in zijn land.

| beeld ap / Ugur Can
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

foto die de krant niet haalde

Dagelijks geven honderden beelden ons een kijk op de wereld. Elke foto vertelt zijn eigen verhaal. In deze rubriek een mooie foto die de afgelopen week de krant niet haalde.

PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?