De Rijdende Keuken

Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Het Nederlands Dagblad bezoekt deze zomer rijdende keukens. Vandaag: Lekker van Jeroen, chef-kok in een schaftkeet.

het idee

Onder de exotische bomen van de Wageningse botanische tuin Arboretum Belmonte staat een flinke rij foodtrucks, waaronder een wel heel erg groene. ’Lekker van Jeroen’, staat erop, wat bijna plagerig klinkt. Maar het past wel bij het jongensachtige enthousiasme van eigenaar-kok Jeroen van den Berg. ’Heb je honger?’, zegt hij, ’ik maak wel even wat.’

Jeroen mag dan pas 26 jaar oud zijn, zijn horeca-ervaring telt al een half leven. ’Op mijn dertiende sprong ik al bij als …
Dit is 19% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief