Luister naar

Neem een kijkje achter de schermen

Varia
Wat kun je verwachten als je bij het Nederlands Dagblad komt werken? We zijn een nieuwsorganisatie en doen aan kwaliteitsjournalistiek, zowel online als op papier. We noemen ons zelf ‘schaamteloos christelijk’ en nemen geen blad voor de mond.
Annemarie Eversdijk
dinsdag 4 oktober 2022 om 16:12 aangepast 22 november 2022 11:57
Afbeelding
beeld Martin Waalboer

We zijn een open organisatie, voortdurend in beweging en altijd op zoek naar wat beter kan. We houden daarom van mensen die inspiratie brengen. 

‘Het werk in ons jonge, creatieve team is uitdagend, omdat we altijd bezig zijn met online innovatie’
Marien Korterink - presentator audio bij team Online

Sfeer

Werken bij het Nederlands Dagblad is leuk! Daar kunnen onze 94 medewerkers over meepraten. Onlangs hielden we een Medewerkers Tevredenheidsonderzoek. Daaruit blijkt dat onze collega’s de werksfeer beoordelen met een 8,9. 

Als je bij ons komt werken, kom je dus in een professionele en prettige omgeving. We zorgen voor nog meer werkplezier door vers fruit aan te bieden, een stoelmassage of een potje tafelvoetbal. Ook is er elke vier weken een maandopening, die we afsluiten met een lunch. 

‘Het werk is super afwisselend en je hebt veel contact met abonnees. Welkom in ons team!’
Mattie Meints - medewerker klantenservice

Teams

De redactie van het Nederlands Dagblad bestaat uit de volgende teams: 

- Maatschappij. Dit team houdt zich bezig met grote maatschappelijke vraagstukken en met mensen in de knel. Vaak zijn dit thema’s die de samenleving op ideologisch niveau verdelen, denk aan het vluchtelingen, armoede, medische ethiek, islam en integratie. 

- Geloof. Team geloof vertelt over wat christenen wereldwijd beweegt. De focus ligt op hoe christelijk geloven in allerlei (sub)culturen vorm krijgt

- Leven. Team Leven en houdt zich bezig met het leven van alledag en hoe mensen zich daarin een weg zoeken en vinden naar ‘het goede leven’.

- Online. Dit team zorgt voor de online presentatie van al onze artikelen en podcasts, via de website, app en socialmediakanalen.

Verder zijn er nog de teams Opinie (verantwoordelijk voor alle opiniërende artikelen) en Krant (bestaande uit vormgevers, bureauredacteuren en eindredacteuren).

Dit zijn de overige afdelingen binnen onze organisatie:

- Secretariaat en Receptie

- Controlling & Administratie

- ICT

- Klantenservice

- Marketing

- ND Zakelijk

- Personeel & Organisatie

Wil je weten wie op welke afdeling werkt? Klik dan hier.

In alle vrijheid dagelijks met mijn klanten en salescollega’s bouwen aan de groei van deze kwaliteitskrant! #lovemyjob’ 
Gerdien Bos - accountmanager bij NDZakelijk

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.