Luister naar

Zo werkt solliciteren

Varia
Wat leuk dat je interesse hebt in een baan bij het Nederlands Dagblad! Je hebt een vacature gezien en wilt graag reageren. Hoe werkt de sollicitatieprocedure precies?
dinsdag 4 oktober 2022 om 16:09 aangepast 14:06
ND
ND beeld Martin Waalboer
Werken bij ons

Motivatiebrief en cv

Als je een vacature ziet waarop je wilt reageren, kun je een motivatiebrief en cv sturen naar het mailadres vacature@nd.nl. Wij sturen je zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging van je sollicitatie. 

Een motivatiebrief vinden wij belangrijk! Hierin beschrijf je waarom je graag bij het Nederlands Dagblad wilt werken en waarom deze vacature jou aanspreekt.

Gesprekken

Als wij een match zien in jouw brief/cv en de vacature, zullen we na de sluitingsdatum van de vacature zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen. We nodigen je dan graag uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor in Amersfoort. Als je brief niet wordt geselecteerd door de sollicitatiecommissie, dan ontvang je daarvan zo spoedig mogelijk bericht per mail.

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Dan ben je van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort. Bij een eerste sollicitatiegesprek hebben we een wederzijdse eerste kennismaking. Is er een klik en zijn we enthousiast? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek, waarin we nog wat meer doorvragen en arbeidsvoorwaarden met je bespreken. 

In dienst

Na een paar goede gesprekken, is het moment daar: we willen je in dienst nemen. Dat vieren we! 

Je krijgt je arbeidsovereenkomst per mail toegestuurd, maar het ondertekenen gebeurt met een feestelijk moment bij ons op kantoor. 

Heb je een vraag over je sollicitatie? Neem dan contact op met Annemarie Eversdijk (p&o-coördinator): 088 - 1999933 of eversdijk@nd.nl

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.