Sorry, staatssecretaris Van Rijn, dat ik u zoveel extra werk bezorg

Het budget van nogal wat afdelingen in het verpleeghuis gaat voor het grootste deel op aan nieuwe computersystemen en scholingen om aan alle registratieverplichtingen te voldoen. Opinie
Het budget van nogal wat afdelingen in het verpleeghuis gaat voor het grootste deel op aan nieuwe computersystemen en scholingen om aan alle registratieverplichtingen te voldoen. | beeld ap / Klaus Rose
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Beste staatssecretaris Van Rijn, ik wil u graag mijn excuses maken, want ik zie net in de krant dat wij u onbedoeld opgezadeld hebben met extra werk.

In de zorg loopt het niet zoals u bedoelt en vooral niet in de verpleeghuizen. En daarom had u deze week extra debatten en zo vlak voor de vakantie is dat natuurlijk vervelend voor u en uw collega’s.

Zusters maken er een potje van; ze leveren zorg die niet aan uw standaarden voldoet. Ik beloof u dat ik in training ga, zodat ik het in de toekomst wel keurig voor elkaar krijg om zes mensen volledig te verzorgen in de ochtend en tegelijkertijd voor tien bewoners de medicatie te delen en toe te zien op inname.

Ik ben het met u eens dat tussen het wassen en aankleden door het een peulenschilletje …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?