Iedereen mag bij Iens recenseren

Leven en werk van Iens Boswijk staan geheel in het teken van eten. De oprichtster van online restaurantgids Iens.nl is 'proever' in hart en nieren. 'Je hoeft daar echt niet voor te studeren, topkok of Michelin-inspecteur te zijn.'

'12 uur - Iens', staat er genoteerd in het reserveringsboek van restaurant Vork & Mes in Hoofddorp, een futuristisch ogend paviljoen aan het water. Een afspraak met Iens Boswijk zonder eten is vrijwel ondenkbaar. De oprichtster van restaurantsite Iens.nl komt hier vaker en roemt de biologische keuken. 'De sfeer is prettig, even weg van de gejaagde wereld en niet zo opgeprikt. Verse, kleurrijke gerechten en, heel belangrijk, niet te veel. Dat moeten ze natuurlijk wel weer waarmaken, anders staat het morgen op de site', lacht ze. nooit anoniem Ze reserveert nooit onder een andere n …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?